Industry Wire

Geplaatst door ESET

ESET boost waardepropositie voor MSP’s via nieuwe direct plug-in met ConnectWise

ESET Direct Endpoint Management, een nieuwe Remote Monitoring & Management (RMM) plug-in maakt installatie voor Managed Service Providers sneller en eenvoudiger.

Sliedrecht, 14 februari 2018 – ESET kondigt vandaag de lancering aan van ESET Direct Management in samenwerking met ConnectWise. ConnectWise is een organisatie die zorgt voor een transformatie in de manier waarop leveranciers technologische oplossingen bouwen, beheren en uitbreiden. De nieuwe Remote Management and Monitoring (RMM) plug-in voor ConnectWise Automate versnelt en verbetert de installatieprocessen van ESET endpoints voor Managed Service Providers (MSP’s).

ESET Direct Endpoint Management brengt een directe verbinding tot stand tussen ESET endpoints en de ConnectWise Automate console. Gebouwd met partners in gedachten die reeds gebruik maken van ConnectWise, maakt de plug-in gebruik van de bestaande ConnectWise Agent om implementatie en beheer te vereenvoudigen zonder concessies te doen aan prestaties of functionaliteit.

Hoewel ESET momenteel een plug-in aanbiedt dat ESET Remote Administrator (ERA) en ConnectWise Automate verbindt, hoeven MSP’s bij deze nieuwe versie, ERA helemaal niet te installeren. Dit betekent dat er geen extra servers of tussenliggende consoles hoeven te worden beheerd. MSP’s kunnen sneller aan de slag en hebben minder last van eventuele problemen veroorzaakt door complexe integratie.

“We hebben al vele jaren een sterke relatie met ESET en door met hen te werken, weten we dat we een partnership aangaan met een bewezen en betrouwbaar technologiebedrijf.” zegt Travis Vigneau, Director of Channel Sales and Alliances voor ConnectWise. “Deze nieuwe direct plug-in laat ESET’s toewijding zien om voortdurend te verbeteren wat zij aanbieden voor het gehele ecosysteem.”

“Wij begrijpen hoe belangrijk onze MSP’s zijn en streven ernaar om hen te helpen alle uitdagingen die zij tegenkomen, te overwinnen.” zegt Clayton Inge, Senior Solution Advisor MSP bij ESET Nederland. “Daarom heeft ESET zich gefocust op het ontwikkelen van de allerbeste tools om niet alleen te zorgen dat onze MSP’s een efficiënte service van topkwaliteit kunnen leveren, maar ook zodat ze betrouwbare adviseurs voor hun klanten kunnen worden.”

Over ESET
Al 30 jaar lang ontwikkelt ESET® toonaangevende IT-beveiligingssoftware en -diensten voor bedrijven en consumenten over de hele wereld. Inmiddels is ESET uitgegroeid tot het grootste IT-security bedrijf van de Europese Unie met oplossingen variërend van endpoint en mobile security, tot encryptie en tweefactorauthenticatie. ESET beschermt en monitort 24/7 op de achtergrond en werkt beveiliging in realtime bij om gebruikers veilig te houden en bedrijven zonder onderbreking te laten werken. Gesteund door R&D centra over de hele wereld, is ESET het eerste IT-beveiligingsbedrijf dat 100 Virus Bulletin VB100-awards heeft verdiend, waarmee elke afzonderlijke “in-the-wild” malware zonder onderbreking werd geïdentificeerd sinds 2003. Ga voor meer informatie naar www.eset.nl of volg ons op LinkedIn, Facebook en Twitter.

Over ConnectWise
ConnectWise is een organisatie die zorgt voor een transformatie in de manier waarop leveranciers van technologieoplossingen succesvol hun bedrijven kunnen bouwen, beheren en uitbreiden. Onze bekroonde set van softwareoplossingen biedt een volledig geïntegreerde, naadloze ervaring voor bedrijven in meer dan 50 landen, waardoor ze hun productiviteit, efficiëntie en winstgevendheid kunnen vergroten. In combinatie met onze niet-aflatende toewijding aan innovatie, een krachtig netwerk van ideeën en experts, een ongeëvenaarde passie voor onze gebruikers en meer dan 35 jaar ervaring, levert ConncectWise softwareoplossingen aan de ondersteuningsbedrijven bij elke stap van hun zakelijke reis. Ga voor meer informatie naar www.connectwise.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht