Industry Wire

Geplaatst door AVM

FRITZ!Box 6660 cable: een razendsnelle FRITZ!Box voor iedere kabelaansluiting

Amsterdam, 27 januari 2022 – Vanaf vrijdag 28 januari is het zo ver: vrije modemkeuze treedt in werking. AVM brengt met ingang daarvan de FRITZ!Box 6660 cable op de markt: de perfecte Wi-Fi 6 FRITZ!Box modemrouter voor elke kabelaansluiting. Een FRITZ!Box voor vlot plezier én een intelligent thuisnetwerk. Vanaf morgen is deze FRITZ!Box verkrijgbaar bij verschillende retailers.

Vlot plezier en een intelligent thuisnetwerk

Met de nieuwe FRITZ!Box 6660 cable zijn alle functionaliteiten van de FRITZ!Box nu ook beschikbaar op een kabelaansluiting. De nieuwste FRITZ!Box beschikt over innovatieve Wi-Fi 6 en een veelzijdige VoIP-telefooncentrale met DECT-basis. Dit zorgt ervoor dat draadloze telefonie, maar ook de aansturing van smarthome-toepassingen mogelijk is. Hiermee voldoet de FRITZ!Box 6660 cable aan de hoogste eisen voor een modern en intelligent thuisnetwerk. Daarnaast beschikt de FRITZ!Box over de juiste kabelmodem en razendsnelle gigabit-LAN waardoor de FRITZ!Box geschikt is voor gigabitsnelheden op elke kabelaansluiting. Van welke provider dan ook.

Mesh Wi-Fi met FRITZ!

De nieuwe standaard Wi-Fi 6 houdt rekening met het groeiende aantal Wi-Fi-apparaten. Van smartphones, tablets, pc’s, 4K-televisies en speakers tot slimme lampen: er worden steeds meer apparaten tegelijkertijd in het Wi-Fi-netwerk gebruikt. De FRITZ!Box 6660 Cable is het middelpunt van het Wi-Fi netwerk. Daarmee is de FRITZ!Box voorbereid op de hoogste eisen in het thuisnetwerk. Verdeelde Wi-Fi-punten, denk bijvoorbeeld aan repeaters, worden in het Mesh Wi-Fi-netwerk samengevoegd tot één enkel slim Wi-Fi-netwerk. De FRITZ!Box 6660 Cable is de centrale (Mesh Master) van het Mesh Wi-Fi-netwerk en zorgt ervoor dat overal in huis de verbinding optimaal is.

 

Vrije modemkeuze

Zoals bekend hebben consumenten een vrije modemkeuze vanaf vrijdag 28 januari. Door de nieuwe regelgeving van de Autoriteit Consument & Markt (ACM) kunnen internetproviders het gebruik van specifieke standaardmodems niet meer voorschrijven. AVM is blij met de nieuwe regelgeving en heeft een uitgebreid portfolio van modemrouters en een speciale website vol informatie, die consumenten helpt bij hun keuze, gereed. Vrije modemkeuze biedt consumenten de kans een modemrouter te kiezen, die beter aansluit bij hun specifieke internet- en Wi-Fi-wensen en die toegang geeft tot functionaliteits- en beveiligingsupdates, zoals de nieuwe FRITZ!Box 6660 cable.

Prijzen en verkrijgbaarheid

De FRITZ!Box 6660 cable is vanaf morgen verkrijgbaar voor een adviesprijs van €249, de retailers vind je morgen op deze pagina.

###

 

Over AVM

AVM biedt veelzijdige producten voor de snelle breedbandaansluiting en het intelligente thuisnetwerk. Met de FRITZ!-familie is AVM in Duitsland en Europa een toonaangevende fabrikant van breedband-eindapparaten voor DSL, kabel, LTE en glasvezel. De Smart Home-producten, die met de standaarden Wi-Fi, DECT en Powerline werken, zorgen voor een intelligent en veilig thuisnetwerk. Met het besturingssysteem FRITZ!OS kunnen alle FRITZ!-producten eenvoudig worden bediend. Gratis updates bieden regelmatig nieuwe functies voor meer comfort en veiligheid in het thuisnetwerk. FRITZ! is in Duitsland het toonaangevende merk voor het thuisnetwerk. Het bedrijf uit Berlijn, dat in 1986 werd opgericht, investeert al vanaf het begin in eigen ontwikkeling voor veilige en innovatieve producten voor de breedbandaansluiting. De communicatiespecialist behaalde in 2020 met 880 medewerkers een omzet van 570 miljoen euro. Vind meer informatie over AVM en de producten op de website nl.avm.de, Facebook of bekijk het Twitter-kanaal en YouTube-kanaal.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht