Industry Wire

Geplaatst door Kyocera

Gartner erkent Kyocera Document Solutions in Magic Quadrant for Content Services Platforms

Kyocera Document Solutions is erkend als speler in het nieuwste Gartner Magic Quadrant for Content Services Platforms (CSP) * 1. Dit is de eerste keer dat Kyocera wordt erkend in dit rapport.

Een Magic Quadrant is het resultaat van onderzoek in een specifieke markt, met een beeld van de relatieve posities van de concurrenten op de markt * 2. Het evalueert leveranciers op basis van de volledigheid van hun visie en hun vermogen om uit te voeren. Dit Magic Quadrant-rapport werd op 16 november gepubliceerd en erkent Kyocera als een nichespeler.

“Gartner definieert een Content Services Platform (CSP) als de basiscomponent in een organisatie voor het beheer en gebruik van content. Een CSP biedt medewerkers een manier om content op een moderne, naadloze manier te kunnen benaderen en zonder belemmeringen op verschillende apparaten en ongeacht de werklocatie te gebruiken. * 1.” Een CSP stelt organisaties in staat om gebruik te maken van verschillende soorten content (facturen, leveringsbonnen, inkooporders, betalingsbewijzen, bankrekeningen, e-mails, afbeeldingen, audiobestanden enz.) met functies zoals het vastleggen van documenten, centrale archivering, geautomatiseerde werkprocessen, samenwerking en archiefbeheer.

Om klanten te ondersteunen bij hun digitale transformatie en het realiseren van een slimmere werkplek, versterkt Kyocera haar portfolio van content-serviceplatforms, waaronder Enterprise Content Management * 3. Als onderdeel van deze strategie zijn Ceyoniq Technology GmbH, DataBank IMX, LLC, Alos GmbH, Ever Team Software SAS en OPTIMAL SYSTEMS GmbH de afgelopen jaren toegevoegd aan de Kyocera-familie. Daarmee zijn toonaangevende technologieën samengebracht waarmee voldaan kan worden aan uiteenlopende klantbehoeften.

“Door ons portfolio te verbreden en daarmee synergie te creëren, willen we content services toegankelijker maken voor organisatie van elke omvang en in elke branche. We zijn blij dat we opgenomen zijn in het Gartner Magic Quadrant for Content Services Platforms. Onze oplossingen blijven zich verder ontwikkelen zodat wij onze klanten kunnen helpen om elke dag het beste uit hun organisatie te halen, ”volgens Kozo Teramoto, Senior General Manager Sales en Marketing bij Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera is van mening dat erkenning als nichespeler in dit Magic Quadrant for Content Services Platforms de weg effent voor verdere uitbreiding in de markt. De werkplek blijft in hoog tempo veranderen, daarom blijft Kyocera zich inzetten voor het aanbieden van oplossingen die helpen bij het digitaliseren van de werkplek en het verhogen van de bedrijfsproductiviteit.

* 1 Bron: Gartner, Magic Quadrant for Content Services Platforms, Michael
Woodbridge et al., 16 november 2020 (Gartner-abonnement vereist voor toegang)

* 2 Bron: Gartner Research Methodologies, Magic Quadrant https://www.gartner.com/en/research/methodologies/magic-quadrants-research

* 3: Enterprise content management verwijst naar de data-integratie,
efficiënt beheer en werkprocesautomatiseringsoplossingen van een organisatie.

Disclaimer van Gartner
Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die in zijn onderzoekspublicaties wordt weergegeven, en adviseert om niet alleen leveranciers te selecteren met de hoogste beoordelingen of andere benamingen. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan ​​uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden opgevat als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot dit onderzoek af, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel.

ABOUT THE COMPANY
Over Kyocera Document Solutions Belgium
Kyocera Document Solutions Belgium is een bedrijf binnen de groep Kyocera Document Solutions Inc., een wereldwijde toonaangevende leverancier van totaaloplossingen voor documenten, gevestigd in Osaka, Japan. Het portfolio van het bedrijf omvat betrouwbare en milieuvriendelijke MFP’s en printers, evenals zakelijke toepassingen en consultatieve diensten, waarmee klanten hun documentworkflow kunnen optimaliseren en beheren, om een nog hoger niveau van efficiëntie te bereiken. Met professionele expertise en een cultuur van empathisch partnerschap is het doel van het bedrijf om organisaties te helpen kennis in te zetten en op die manier verandering te stimuleren.
Kyocera Document Solutions Inc. is een belangrijk bedrijf binnen Kyocera Corporation, dat op nummer #655 staat op de 2019 “Global 2000” -lijst van Forbes Magazine.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht