Industry Wire

Geplaatst door Eventers eventsoftware 

Gratis Corona registratiesysteem ter ondersteuning van de horeca

De horeca is zwaar getroffen door het Coronavirus. Om de horeca te ondersteunen en zorg uit handen te nemen is door Eventers eventsoftware een gratis registratiesysteem ontwikkeld: CCheck.nl. Het is bedoeld voor zowel gasten als horecaondernemers zelf. Geen downloads, geen apps en het werkt op alle apparaten.

Hoe werkt het dan?
Heel simpel. Wanneer je als gast de vijf vragen op de (mobiele) website beantwoordt, dan ontvang je direct een voorlopige reservering in de vorm van een QR-code die 24 uur geldig blijft. Deze code wordt aan de deur gescand en gecontroleerd met bijvoorbeeld een smartphone of tablet. Verplichte COVID-19 vragen en reservering in één! Handig voor zowel de gast als de horecaondernemer.

Michel Sollie, eigenaar van Eventers: “CCheck.nl is vooral interessant voor relatief kleinere horeca die normaal niet met reservering werken, zoals cafés, lunchrooms en brasseries. Ook voor horeca die geen Corona check in hun reserveringssysteem hebben is CCheck.nl een waardevolle toevoeging.”

Privacy
CCheck.nl is gemaakt met privacy als uitgangspunt; dus geen cookies, geen trackers en veilig reserveren. In het gegevensbestand wordt alleen de datum en tijd van de reservering vastgelegd.

Achtergrond
SMAAK is een opleidingsrestaurant voor jongeren met een verstandelijke beperking van Stichting LotusCollege in Haarlem. Wij zijn er trots op dat we dit initiatief sinds de oprichting in 2017 mogen ondersteunen met onze internetdiensten. SMAAK was op zoek naar een oplossing om weer open te kunnen gaan. Dit is CCheck.nl geworden.

Jolijn van Beukering, oprichter van SMAAK: “CCheck.nl gaat ons veel tijd besparen, waardoor we dezelfde kwaliteit kunnen blijven leveren zonder extra bezetting. De poster met QR-code aan het raam geeft direct duidelijkheid aan onze gasten en gaat zijn werk vanzelf doen. Bovendien erg sympathiek dat het een gratis oplossing is.”

CCheck.nl is een initiatief van Eventers eventsoftware om de horeca te ondersteunen. Met meer dan 12 jaar ervaring en kennis in registratiesystemen voor evenementen zijn de verplichte COVID-19 vragen en reserveringen geautomatiseerd. Eventers geeft hiermee “een duwtje in de rug” aan de horeca en draagt bij aan een maatschappelijk verantwoord beleid.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht