Industry Wire

Geplaatst door Daisycon

GSMWEB.NL start affiliateprogramma exclusief bij Daisycon

Met ingang van 20 juli start GSMWEB.NL voor het eerst sinds haar 17 jarig bestaan met affiliate marketing. Het programma is exclusief live gegaan bij Daisycon, het grootste affiliatenetwerk van Nederland.

Met het starten van een affiliateprogramma bij Daisycon zet GSMWEB.NL in op het vergroten van haar online bereik en komt zij tegelijkertijd tegemoet aan de wens van vele publishers om GSMWEB.NL te kunnen promoten. Publishers profiteren tot eind augustus van een verhoogde introductievergoeding.

Joost Bruining, CEO van GSMWEB.NL:
“Wij geloven dat Daisycon het beste netwerk is voor de lancering van onze affiliatecampagne. Daisycon heeft in de opstartfase laten zien er vol voor te gaan en dat is precies wat GSMWEB.NL zoekt in een samenwerking. GSMWEB.NL is al 17 jaar dé telecomaanbieder met de laagste prijzen. Wij willen door middel van dit programma het bereik vergroten waardoor nog meer mensen kunnen profiteren van de scherpe deals van GSMWEB.NL. We kijken er naar uit om er samen met de publishers en Daisycon een groot succes van te maken.”

In deze exclusieve partnership met Daisycon profiteert GSMWEB.NL van een groots online bereik. Het Daisycon netwerk omvat een groot aantal publishers welke allen hun bijdrage leveren aan de verdere online groei van GSMWEB.NL.

“Zo zijn er vele niche websites met content over bijvoorbeeld één specifiek type telefoon. Er wordt ook veel gericht verkeer doorgestuurd vanuit websites waarop de, door Daisycon inhouse ontwikkelde, Telecomvergelijker en Sim Only-vergelijker zijn geïmplementeerd. Daarnaast biedt Daisycon uiteraard exposure via de grotere online autoriteiten in telecomland waaronder iCulture en Tweakers.net” aldus Martijn Zoetebier – Head of Sales bij Daisycon.

Over GSMWEB.NL
GSMWEB.NL is de eerste onafhankelijke mobiele prijsvechter van Nederland met de voordeligste mobiele abonnementen van alle grote providers in Nederland. Publishers profiteren van het scherpe aanbod van GSMWEB.NL, een tijdelijke verhoogde introductievergoeding en een blijvend aantrekkelijke commissie. GSMWEB.NL is eveneens interessant voor publishers vanwege een goede conversie en de allerbeste aanbiedingen uit de markt.

Over Daisycon
Daisycon speelt al sinds 2000 een leidende rol op het gebied van performance based online marketing. Haar specialisatie kenmerkt zich door de afrekening op basis van het resultaat. Dit doet zij door het nauwkeurig meten van kliks, leads, sales of een combinatie hiervan. Het bedrijf uit Almere zorgt met haar affiliatenetwerk met internationale publishers voor een miljoenenpubliek voor de 1.600 lopende adverteerderscampagnes. Dit maakt Daisycon een zeer sterke speler in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht