Industry Wire

Geplaatst door Heeyoo

Heeyoo nieuwe naam voor fuserende organisaties Computest DevOps, CloseSure en SYSQA

De fuserende bedrijven Computest DevOps, CloseSure en SYSQA gaan samen verder onder de naam Heeyoo. De nieuwe organisatie telt ruim 200 specialisten op het gebied van Data & BI, Quality Assurance en software testen en opereert vanuit zes vestigingen verspreid door Nederland. Onder het motto ‘Happy people, better business’, wil Heeyoo uitgroeien tot de leidende IT-specialist van Nederland.

De bekendmaking van de nieuwe naam markeert het einde van een periode van integratie. Tijdens het samenvoegen van CloseSure, SYSQA en Computest DevOps, lag de focus op een zorgvuldige integratie van de bedrijven en het neerzetten van de nieuwe organisatie. Centraal hierbij stonden de medewerkers en het creëren van een omgeving waarbinnen zij zich thuis voelen en fijn samenwerken. Hiervoor zijn verschillende succesvolle elementen uit alle drie de organisaties meegenomen.

Professioneel en persoonlijk 

De keuze voor verschillende lokale kantoren is hier een belangrijk voorbeeld van. Naast een nieuw pand in Utrecht zijn er vijf vestigingen verspreid door het land waardoor er altijd een Heeyoo-kantoor in de buurt van de medewerker én de klant is. Zo kan worden geprofiteerd van de professionaliteit van een grote organisatie en het persoonlijke van een regionale benadering. Daarnaast is er veel aandacht voor goede onboarding, training en kennisdeling zodat mensen zich in hun carrière continu blijven ontwikkelen en klanten kunnen rekenen op de beste specialisten.

“De organisatie die we hebben neergezet met zes locaties met elk een eigen eindverantwoordelijke sluit aan bij de persoonlijke en informele cultuur die zo kenmerkend is voor de drie bedrijven die nu samen Heeyoo zijn geworden”,

vertelt Hartger Ruijs, oprichter van Computest DevOps en interim CEO van Heeyoo.

“Bovendien maakt het de organisatie heel schaalbaar. De kantoren hebben allemaal de ruimte om verder uit te breiden. Met een nieuwe positionering, naam en een groep bevlogen specialisten zijn we samen klaar om verder te groeien en nog meer organisaties in Nederland kennis te laten maken met Heeyoo.”

Heeyoo levert diensten op het gebied van Data & BI, Quality Assurance en software testen aan organisaties als Rituals, de Raad voor Rechtsbijstand, Flynth, De Goede Doelen Loterijen en NS. Hiervoor worden specialisten gedetacheerd bij de organisaties en werken ze in verschillende uitvoerende en adviserende functies zoals software-tester, data engineer, BI-consultant of Scrum master in agile teams aan verschillende projecten.

————–

Over Heeyoo

Heeyoo is een consultancy-organisatie op het gebied van Data & BI, Quality Assurance en software testen. De organisatie is in 2023 ontstaan uit een fusie tussen Computest DevOps, CloseSure en SYSQA en telt ruim 200 medewerkers. Heeyoo onderscheidt zich door positieve en leergierige mensen met een hoog kennisniveau. Onze specialisten zien het als hun rol om IT en de rest van de organisatie met elkaar te verbinden en zo bedrijven verder te brengen. Met vestigingen door heel Nederland is er altijd een Heeyoo-consultant in de buurt die precies begrijpt wat de organisatie nodig heeft en dezelfde taal spreekt. Meer weten over Heeyoo: https://heeyoo.nl/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht