Industry Wire

Geplaatst door Intershop Communications

HSO en Intershop sluiten strategische samenwerking voor ecommerce

 Microsoft’s most customer-oriented partner haalt het maximale uit Intershop commerce
 Naadloze integratie van commercefunctionaliteit in D365 en CRM

Jena, Veenendaal, 8 maart 2019 – Microsoft Solution Integrator HSO heeft vandaag aangekondigd te zullen gaan samenwerken met Intershop. Hiermee kunnen klanten van HSO gebruikmaken van alle voordelen die een volledige integratie van Intershop’s commercefunctionaliteit in een Dynamics AX of 365 omgeving biedt.

HSO richt zich op de retail- en groothandelsbranche. Het partnership met Intershop past bij deze strategische keuze, omdat de onderneming specifiek voor deze klanten nu ook een state-of-the-art e-commerce-oplossingen biedt.

Marcel Kroon, Managing Director HSO: “HSO bedient steeds meer grote en internationale groothandels en retailbedrijven. Dit type ondernemingen heeft behoefte aan stevige omni-channel IT-architectuur, waarbij een schaalbare e-commerce-oplossing een must is. Onlangs heeft Forrester Research Intershop genoemd als een van de leidende partijen op het gebied van B2B e-commerce-oplossingen. We voorzien dan ook in de behoefte die bedrijven als HSO hebben.”

René Verspuij, Sales Director Partners Intershop: “Intershop heeft een Microsoft Gold ISV Competency behaald en dat is ook gunstig voor klanten van HSO: zij kunnen niet alleen gebruikmaken van Intershop’s commerce solution, maar door de volledige integratie ook het maximale halen uit hun Dynamics 365 en Dynamics CRM landscape.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht