Industry Wire

Geplaatst door HSO

HSO wint Foodvalley Software company of the year Award

Veendaal, 19 november 2019 – Gisteravond ontving HSO Nederland de Foodvalley ICT Award 2019 in de categorie Software Company of the year. De prijs werd uitgereikt door ICT Valley, de stichting die versterking en verbinding van ICT-bedrijven in de regio Foodvalley stimuleert.

De uitreiking vond plaats tijdens een feestelijk event in De Basiliek in Veenendaal. Managing Director van HSO Jan Koedijk en Maurits van Essen van de HSO Academy, ontvingen de Award uit handen van Marco Verloop, wethouder bij de gemeente Veenendaal. HSO nam het in de categorie Software Company of the year op tegen Innius BV en Media Artists BV. Daarnaast werden Awards uitgereikt in de categorieën Service & Systems management company of the year, Cross-over of the year en Start-up of the year.

Uit het juryrapport, dat werd voorgelezen door notaris Arnaud Wilod Versprille: “HSO is een snelgroeiend, internationaal bedrijf dat sinds de vestiging in Veenendaal hard gegroeid is naar ruim 400 professionals in Nederland en meer dan 900 collega’s wereldwijd. Zij zijn een belangrijke werkgever in de regio met een grote aantrekkingskracht voor young professionals en ICT-talent.”

Jan Koedijk, HSO: “We zijn blij met het winnen van de ICT Award. HSO is weliswaar een internationaal bedrijf, maar hebben onze wortels hier in de regio. We zetten ons dan ook continu in voor het aantrekken en behouden van talent uit de regio, voor sponsoring van lokale initiatieven en evenementen en we werken volop samen met andere bedrijven en opleidingen uit de regio Food Valley. Deze Award is een mooie bevestiging van onze inspanningen en resultaten.”

Over ICT Valley en de Foodvalley ICT Awards

ICT Valley is het samenwerkingsverband van ICT-bedrijven in de regio Food Valley. De stichting heeft als doel ICT-bedrijven in de regio te verbinden en te versterken. De Foodvalley ICT Awards biedt een podium aan ICT bedrijven uit de Foodvalley Regio die zich weten te onderscheiden op basis van expansie, innovatie, duurzaamheid of bijvoorbeeld maatschappelijke betrokkenheid.

Over HSO

Sinds 1989 is HSO actief als Microsoft Solution Integrator. HSO is gegroeid tot een succesvol ICT-bedrijf met meer dan 800 medewerkers en vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië. HSO ondersteunt lokale en internationale bedrijven in de retail, groothandel, industrie en (technische) dienstverlening om met digitale technologie het verschil te maken. Het fundament hiervoor is Microsoft Dynamics 365 (CRM & ERP), Microsoft 365 en Data & AI. HSO verzorgt de implementatie, optimalisatie en het 24/7 beheer van deze cloudoplossingen, wereldwijd. HSO behoort tot de Microsoft Dynamics Inner Circle en is in het trotse bezit van het predicaat ‘Meest klantgerichte partner van Microsoft’. Meer informatie over HSO is te vinden op www.hso.com/nl

 

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht