Industry Wire

Geplaatst door HTC

HTC voegt Litecoin toe aan koopopties ‘Exodus 1’ en lanceert nieuwe all-in-one veilige wallet ‘Zion’

Helsinki/Taipei – Vandaag heeft HTC aangekondigd dat haar eerste telefoon van het Exodus-project, de ‘Exodus 1’, aangeschaft kan worden met de cryptocurrency Litecoin. De early-access-versie van de HTC Exodus 1 kan nu worden gekocht met bitcoin, ether of litecoin. Als de grondlegger van een van ‘s werelds meest populaire cryptocurrencies neemt de ontwikkelaar Charlie Lee van Litecoin als adviseur deel aan het HTC Exodus-team. Bovendien kondigde HTC aan dat de eerste partij van ‘Exodus 1’-telefoons op 5 december verzonden werd. Daarnaast lanceerde het bedrijf ‘Zion’, de all-in-one portefeuille op de blockchain.

“Ik ben blij dat de langverwachte HTC Exodus 1 nu met Litecoin kan worden gekocht. Sinds de cryptocurrency werd gecreëerd, was mijn visie voor Litecoin altijd om de distributie van de valuta te vergroten en het als een fundament voor veilige transacties wereldwijd te gebruiken,” zegt Litecoin ontwikkelaar Charlie Lee. “Met het Exodus 1 project breidt HTC de cryptotechnologie uit naar de mobiele telefoon en doet dit op een manier die de gebruikersinformatie en portefeuilles beschermt.”

De HTC Exodus 1 heeft de allernieuwste prestaties en designs van een HTC vlaggenschip-smartphone. Gecombineerd met de ‘Secure Enclave’-bedieningslaag die onafhankelijk is van het Android-besturingssysteem, kan Exodus 1 crypto-sleutels van gebruikers opslaan met de grootst mogelijke beveiliging. De Exodus 1 markeert een periode van samenwerking tussen HTC en de wereldwijde blockchain-community.

“Als Android-telefoon met een ingebouwde hardware wallet markeert de HTC ‘Exodus 1’ een groot nieuw begin voor ons. Immers, dankzij deze unieke combinatie hebben gebruikers die de eigenaar van de telefoon zijn ook al hun privésleutels in bezit,” zegt Phil Chen, Chief Crypto Officer van HTC. “Alleen als gebruikers het volledige eigendom van hun eigen sleutels hebben, kunnen we echte decentralisatie bewerkstelligen. Een essentiële eerste stap naar het beschermen van gebruikers. We zien dit dan ook als een opstapje naar hoe mensen hun eigen digitale middelen en digitale identiteiten in hun eigen zakken kunnen meenemen, precies zoals we tegenwoordig telefoons dragen.”

De ‘Zion’ all-in-one beveiligde wallet helpt de belofte van Exodus te vervullen om een veilig, gedecentraliseerd internet tot stand te brengen. Met meerdere functies, waaronder DAPPs, betalingen, collectibles evenals uitwisseling en toegang tot een bredere blockchain-markt in de toekomst, werkt de ‘Zion’-wallet via uiterst veilige Trusted Executive Environment (TEE)-technologieën.

Met een ‘Secure Enclave’ die onafhankelijk van het Android-besturingssysteem werkt, beschermt de wallet de toevertrouwde crypto-sleutels met strenge beveiliging. Bij het autoriseren van transacties creëert Zion Trusted UI een veilige zone, die waakt voor de mogelijkheid van gegevensdiefstal door middel van malware die op het apparaat wordt uitgevoerd.

Zion all-in-one secure wallet

  • Zion genereert de 12-woorden sleutelherstelcode (seed) via Trusted Executive Environments (TEE) die mogelijke malwareaanvallen blokkeert. Zion onthoudt zich van het registreren van gebruikersinformatie; alle sleutels en toegangscodes worden rechtstreeks in Exodus 1 opgeslagen in een beveiligde enclave.
  • Zion ondersteunt Bitcoin, Ethereum, Litecoin en heeft geplande ondersteuning voor verschillende cyrptocurrencies, evenals ERC-20 en ERC-721 tokens, waardoor gebruikers crypto-assets efficiënt kunnen beheren.
  • Unieke Social Key Recovery-functie verdeelt herstelzin in 3-5 delen, waardoor gebruikers het met aangewezen vrienden en familie kunnen delen voor bewaring. Vertrouwde contacten kunnen nu een back-up maken van hun Android- en iOS-bedieningsapparaten.

Kijk voor meer informatie op: www.htcexodus.com

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht