Industry Wire

Geplaatst door Webs

HubSpot Diamond Partner Webs opent kantoor in Amsterdam

Webs, het inbound marketing, sales en service bureau en enige HubSpot Diamond Partner in de Benelux, kondigt aan dat het team van het in Amsterdam gevestigde Collabo zich per 1 januari 2019 aansluit bij Webs. Daarmee is naast Webs Eindhoven, Webs Amsterdam een feit.

Wegens de groei van Hubspot in en rondom de hoofdstad, heeft Hubspot aan haar beste Benelux partner gevraagd om een kantoor te openen in de Amsterdam regio. Dit om Hubspot klanten te kunnen ondersteunen met de dienstverlening van Webs.

HubSpot, begonnen als marketing automation tool en afgelopen jaren uitgebreid met innovatieve sales en service functionaliteiten is nu een volledig state of the art CRM systeem waarmee bedrijven een 360 graden beeld krijgen van hun klanten. Vragen van Hubspot klanten worden hierdoor ook steeds complexer en meestal technischer van aard.

Bovenstaande redenen heeft Webs doen besluiten om het in Amsterdam gevestigde Collabo over te nemen. Hiermee haalt Webs specifieke en schaarse HubSpot development kracht binnen, die nodig is om deze uitdagingen te tackelen en zo klanten ook in de toekomst te kunnen laten groeien.

‘’Wij helpen B2B bedrijven groeien vanuit het hart van de maakindustrie Brainport regio Eindhoven: de sterkst economisch groeiende regio van Nederland. Deze Eindhovense energie brengen we naar Amsterdam.’’ zegt Camiel Freriks, Strategy Director & Oprichter.

‘’Door ons te vestigen in Amsterdam kunnen we naast de ons zo vertrouwde maakindustrie ons nog meer gaan richten op de twee andere focusmarkten van Webs, namelijk die van zakelijke dienstverlening en die van ICT/software.’’ Aldus Emiel Kanters, Managing Director & Eigenaar. ‘’We kijken er naar uit om bedrijven vanuit het online perspectief te kunnen laten groeien met de volledige Hubspot suite’’

Over Webs:

Bijna 25 Inbound Marketing en Sales professionals helpen, al bijna 20 jaar, bedrijven om online succesvol te zijn. Dat doen we vanuit het hart van de maakindustrie Eindhoven. Webs is de enige en eerste HubSpot Diamond Partner in de Benelux en helpt klanten zoals Toyota Material Handling, Manpower, Phenom World, SPG Prints, TUV, Heras en nog 70 andere B2B bedrijven met HubSpot. Webs vertrekt altijd vanuit de klant en richt de marketing, sales en service processen zodanig in dat er een 360 graden beeld van de klant bestaat, en dat vraag en aanbod bij elkaar komen.

Over Collabo:

Collabo is een bureau van creatieve ontwikkelaars, gespecialiseerd in het bouwen van HubSpot websites, platforms en online systemen. Collabo helpt bedrijven in het passend maken en realiseren van de digitale innovaties en ambities.

Webs | B2B Inbound Marketing en Sales

https://www.webs.nl/

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht