Industry Wire

Geplaatst door TNT Post en Hyves

HyvesKaartje & HyvesKado namens TNT Post

Om de samenwerking te vieren geven Hyves en TNT Post 20.000 kaarten weg. Door in te loggen op www.Hyves.nl/kaartje en hier de code TK4584 in te vullen kan een gratis kaart worden verstuurd.

Het is voortaan een fluitje van een cent om een kaart of kado te sturen via Hyves en TNT Post. Je hebt als verzender geen postzegel of envelop meer nodig. Het kan zelfs zonder dat je precies weet waar de persoon woont aan wie je het kaartje of kado wilt sturen. Het werkt als volgt: via de webwinkels HyvesKaartje (www.hyves.nl/kaartje) of HyvesKado (www.hyves.nl/kado) maakt de verzender een keuze voor een kaartje of een kado. Het kaartje of kado kan zelfs met een foto uit het Hyvesprofiel heel persoonlijk gemaakt worden. Als de Hyver er voor heeft gekozen om een adres te vermelden dan is ook het opzoeken van het adres tot verleden tijd. Als er geen adres bekend is dan kan de ontvanger deze bij Hyves bekend maken. TNT Post regelt vervolgens de rest, van het aanmaken van de kaart tot de bezorging van de kaart óf het kado.

“We leren van elkaars kennis. Hyves is sterk in het interactief omgaan met klanten, terwijl wij onze marketingkennis inbrengen en de kennis van het versturen van post en kados. Daarbij biedt de samenwerking ons de mogelijkheid om een doelgroep te bereiken die een kaartje sturen heel leuk vindt, maar zich nu nog laat weerhouden door het feit dat ze geen kaartje, envelop of postzegel in huis hebben,” aldus Katja Veen manager consumentenmarkt TNT Post.

“Via Hyves kunnen Hyvers op de hoogte blijven van verjaardagen en het wel en wee van mensen in je netwerk. Daarom is de mogelijkheid om kadootjes en kaartjes te versturen via Hyves een logische stap in de communicatie tussen vrienden,” aldus Nine Ludwig, hoofdredacteur Hyves.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht