Industry Wire

Geplaatst door INNOPAY

Innopay stelt Esther Groen aan als partner

Amsterdam, 11 februari 2019 – Esther Groen (46) is per 1 februari 2019 aangesteld als partner bij consultancybureau INNOPAY. Groen is verantwoordelijk voor commercie en richt zich voornamelijk op de verdere ontwikkeling van relevante sectoren, zowel binnen Nederland als internationaal. Hierbij staan klantrelaties, kwaliteit en onderscheidende dienstverlening centraal.

Over haar nieuwe rol zegt Groen: “Ik vind het mooi dat ik als partner kan bijdragen aan de groei en de ambitie van het bedrijf.” Daarnaast wil Groen, tevens moeder van twee kinderen, als eerste vrouwelijke partner ook een inspiratiebron zijn voor jonge vrouwen. “Ik denk dat het hen aanmoedigt om te zien dat je met de juiste kennis, ervaring en ambitie als vrouw ook kunt doorgroeien naar een topfunctie in de techwereld”, vertelt ze. Diversiteit is een belangrijk onderwerp voor INNOPAY. “We hebben de afgelopen jaren al belangrijke stappen gezet op dit gebied en dat wil ik graag voortzetten.”

Voordat Groen in 2016 bij INNOPAY kwam werken, heeft ze ruim 10 jaar gewerkt in transaction banking bij ABN AMRO en The Royal Bank of Scotland. Door haar jarenlange ervaring in global transaction services levert zij een belangrijke bijdrage aan de innovatieve visie van INNOPAY op de ontwikkelingen rondom digitale transacties. “We willen hedendaagse problemen oplossen met een innovatieve blik op de toekomst”, vertelt Groen.

——-

Over Innopay

INNOPAY is een consultancybureau gespecialiseerd in digitale transacties. Het bureau helpt bedrijven te innoveren in hun digitale transformatie en adviseert over bedrijfsvoering, technologie en regelgeving, van strategie tot uitvoering. INNOPAY heeft de visie dat vertrouwen en samenwerking tussen bedrijven cruciaal zijn om de gezamenlijke infrastructuur van digitale transacties ten volle te benutten. Daarom zitten de consultants regelmatig met diverse bedrijven om tafel om binnen een proces van co-creatie tot een duurzame oplossing te komen. Voorbeelden hiervan zijn de (door)ontwikkeling van iDEAL, iDIN, iShare en de ov-chipkaart.

INNOPAY bestaat ruim 15 jaar en is een internationale speler met vestigingen in Amsterdam, Berlijn en Frankfurt. Het hoofdkantoor staat in Nederland, waar het consultancybureau marktleider is in haar vakgebied. INNOPAY is founding member van Holland FinTech. Meer informatie: http://www.innopay.com/

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht