Industry Wire

Geplaatst door Intertoys

Intertoys kiest voor samenwerking RUMAG

Intertoys kiest er voor om de volledige campagne voor hét Speelboek samen te doen met het socialmediamerk RUMAG. Met de samenwerking bereikt Intertoys de jonge ouders van nu op de plek waar ze ook daadwerkelijk zitten. De gedurfde campagne laat zien dat er maar één Speelboek is dat er toe doet. Het Speelboek ligt vanaf 12 oktober weer op de deurmat en in de winkels.

Toen = nu

Weet je nog in 1994? En in 1995? En in 1996? En zo door. Het was nog stil dit jaar. Er valt een ander speelboek op de mat. Maar natuurlijk is er ook hét enige echte Speelboek in 2019. Het is nog steeds tijd voor Intertoys. De komende weken zal diverse content gedeeld worden via RUMAG om met de doelgroep herinneringen op halen. In de eerste video roept Intertoys consumenten op om alle nepspeelgoedboeken in te ruilen voor het enige echte Speelboek.

Legendarische content

Sabine Winter, Marketing Campagne Manager van Intertoys: “Het boek is voor iedere jonge ouder van nu een feest van herkenning. Iedereen weet nog hoe het was om urenlang door het boek te bladeren, kruisjes te zetten en je favoriete cadeaus te omcirkelen. Hoe leuk is het om deze doelgroep datzelfde plezier door te kunnen laten geven aan hun kinderen? We werken daarom speciaal samen met RUMAG die heel nauw contact heeft met deze doelgroep.”

René Watzema, presentator van RUMAG: “Het moment dat ik hoorde samen te gaan werken met Intertoys was mijn eerste reactie: “Rot op!!! Dit is dus gewoon mijn droom.” Ik heb zoveel toffe herinneringen aan Intertoys en het idee dat ze bijna verdwenen vond ik echt heel bizar. De match is perfect en de social content die we voor en met ze gaan maken wordt legendarisch.”

Campagne

De eerste aflevering van de campagne: https://www.youtube.com/watch?v=NBhPQOhcQrc

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht