Industry Wire

Geplaatst door Samsung

Lees songteksten van Apple Music mee op Samsung Smart TV’s

Schiphol, 9 juli 2020 Vanaf vandaag is de Apple Music-app op Samsung Smart TV’s uitgerust met een live songtekst synchronisatie bij miljoenen nummers. Deze unieke software-update van Apple Music is geschikt voor alle Samsung Smart TV’s vanaf 2018. Deze uitbreiding is ideaal voor elke muziekliefhebber. Zo wordt het nog gemakkelijker én leuker om je favoriete nummers te luisteren, mee te zingen en de songteksten van nieuwe muziek te ontdekken.

Meer muziekervaring
Eind april stelde Samsung de Apple Music-app op zijn slimme televisies beschikbaar, waarmee muziekliefhebbers eindeloos kunnen genieten van miljoenen nummers, duizenden muziekvideo’s en tientallen radiostations. Hiermee is Samsung het eerste televisiemerk dat Apple Music onderdeel maakt van een Smart TV-platform. Nieuwe muziek ontdekken of hardop meezingen met je favoriete nummers wordt nu nóg leuker omdat je woord voor woord kunt meelezen. Dit geeft een extra dimensie aan ieders muziekervaring. Zo zul je nooit meer de mist ingaan omdat je de tekst bent vergeten of verkeerd timet.

Unieke en kleurrijke weergave
Samsung Smart TV’s optimaliseren de geluids- en beeldkwaliteit voor ideale kijk én luisteromstandigheden, zodat jouw home-entertainment optimaal tot zijn recht komt. Dit geldt ook voor de muziek die je erop afspeelt. Met live songtekst synchronisatie op Apple Music wordt elk nummer tot leven gebracht met een unieke en kleurrijke achtergrond die beweegt, samengesteld op basis van het album artwork. Zo is de Apple Music-app op je Samsung Smart TV niet alleen een lust voor het oor, maar ook voor het oog.

Moeiteloos navigeren
De Time-synced lyrics op Apple Music werkt naadloos samen met Samsung Smart TV’s. Je scrolt gemakkelijk door een nummer door te bladeren door de lyrics. Ook spring je moeiteloos in bij een couplet, skip je door naar het refrein en kun je altijd zien waar je bent gebleven in het nummer. Heb je een lied in je hoofd maar ben je de titel of de naam van de artiest vergeten? Met Apple Music op de Samsung Smart TV kun je ook zoeken op de songtekst. Zo vind je je favoriete nummers altijd terug.

Toegang krijgen tot Apple Music’s Time-synced Lyrics op Samsung Smart TV’s
Gebruikers van Samsung Smart TV’s kunnen Apple Music downloaden in de Samsung Smart TV App Store en inloggen met hun Apple ID of zich abonneren, dat kan op de tv. De Apple Music-app is drie maanden gratis uit te proberen op alle Samsung Smart TV’s uit 2018, 2019 en 2020 met een individueel, familie- of studentabonnement. Zodra Apple Music opstart en een nummer wordt afgespeeld, start de live songtekst synchronisatie automatisch op.

Meer weten?
Kijk voor meer informatie over Samsungs Smart TV’s op https://www.samsung.com/nl/tvs/smart-tv/highlights/

Over Apple Music
Apple houdt van muziek. Met iPod en iTunes heeft Apple een revolutie gestart in de beleving van muziek met duizend nummers op zak. Vandaag de dag biedt Apple Music meer dan 60 miljoen nummers, duizenden afspeellijsten en dagelijkse selecties van de beste muziek experts wereldwijd met onder andere Beats 1 Radio, een wereldwijde live stream. Sinds 2015 heeft Apple Music miljoenen abonnees in 167 landen. Continu streamen op iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV, Mac, HomePod en CarPlay, Apple Music is ‘s werelds meest complete muziekervaring.

Over Samsung Electronics
Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Wij zijn toonaangevend in de wereld van TV’s, smartphones, wearables, tablets, huishoudelijke apparaten, netwerksystemen, geheugen, systeem-LSI, gieterij en LED-oplossingen. Het laatste nieuws, artikelen en persmateriaal vind je op Samsungs Newsroom op http://news.samsug.com/nl en onze blogs Explore en Insights.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht