Industry Wire

Geplaatst door Coopr

Lexa en TheFork bundelen krachten om singles te helpen bij het vinden van perfecte date-locaties

Lexa en TheFork hebben de handen ineen geslagen om singles in Nederland te supporten bij het zoeken, kiezen en boeken van een date-locatie. Een derde van de Nederlandse singles gaat namelijk graag uit eten op een date. Daarbovenop geeft 44% aan samen met de date wat te willen gaan drinken of lunchen*. Op de website van Lexa zijn daarom diverse hotspots van TheFork uitgelicht; van inspiratie voor een romantische lunchplek tot een fijne borrel of diner locatie. Per 25 oktober is de langdurige samenwerking tussen Lexa en TheFork gestart.

“We kunnen het ons voorstellen dat singles hebben uitgekeken naar de heropening van restaurants afgelopen zomer en een terugkeer naar het normale leven. Omdat hun favoriete date hotspots voor een lange tijd gesloten of erg beperkt open zijn geweest helpen we ze graag met het vinden van de perfecte locatie voor een eerste date in de buurt. Wij supporten singles ook na de online ontmoeting, zodat zij hun echte liefdesverhaal offline een vervolg kunnen geven”, licht Roelijne Peters, Senior Marketing Manager Europe bij Lexa, toe.

Iedere Nederlandse single en Lexa member heeft toegang tot de date hotspots van Lexa en TheFork.

*Representatief onderzoek in Augustus 2021 in opdracht van Lexa, uitgevoerd door extern onderzoeksbureau PanelWizard onder 1.040 Nederlandse singles tussen de 18 en 49 jaar die open staan om te gaan daten.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht