Industry Wire

Geplaatst door LG

LG lanceert nieuwe K-serie met eersteklas camera’s

Amstelveen, 18 februari 2020 – De nieuwe K-serie bestaat uit drie toestellen: K61, K51S en K41S. Deze zijn allemaal ontworpen om een perfecte gebruikerservaring te bieden met nieuwe camera’s, multimediafuncties en verbeterde all-around prestaties.

Momenten vastleggen op elk moment

Elke telefoon in de line-up beschikt over een quad-camera-opstelling, opgebouwd met een primaire camera met hoge resolutie, een groothoeklens, een dieptesensor en een macrolens. Deze laatste is een primeur in de K-serie. De 48MP hoofdlens in de K61 is de camera met de hoogste resolutie ooit aangeboden in een LG-smartphone, terwijl de 32MP camera in de K51S ook het aantal pixels van eerdere toestellen uit de K-serie overtreft. Met deze ideale camera voor elke situatie is het vastleggen van de magie van een moment nog nooit zo eenvoudig geweest.

Perfecte kijkervaring

De K61 levert een scherpe 6,5-inch 19,5:9 FHD+ FullVision Display, terwijl de LG K51S beschikt over een iets smaller 6,5-inch 20:9 HD+ FullVision Display. De LG K41S heeft een 6,5-inch 20:9 HD+ FullVision Display. Alle drie de 2020 K-serie telefoons zijn ontworpen met kijkervaring in gedachte en zijn, dankzij dunnere randen en geproportioneerde displays, beter in staat om een meeslepende kijkervaring te creëren.

De 2020 K-serie van LG zal vanaf het tweede kwartaal beschikbaar zijn in Noord- en Zuid-Amerika, gevolgd door belangrijke geselecteerde markten in Europa en Azië.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht