Industry Wire

Geplaatst door Locus Robotics

Locus Robotics kondigt grote investering in Nederland aan

WILMINGTON, Massachusetts (VS) 5 oktober 2021—Locus Robotics, de leider in autonome mobiele robots (AMR) voor fulfilment magazijnen kondigde vandaag de opening aan van haar Europese hoofdkantoor in Amsterdam. De nieuwe faciliteit zal zijn bestaande klantenbestand in Europa en het VK ondersteunen en nieuwe kansen ontwikkelen binnen de snelgroeiende Europese magazijnfulfilment- en distributiesegmenten.

‘Onze beslissing om onze aanwezigheid op de Europese markt uit te breiden, was een logische stap in onze bedrijfsgroeistrategie,’ vetelde Rick Faulk, CEO van Locus Robotics. ‘De keuze voor Amsterdam geeft ons een centrale locatie die ideaal is om ons klantenbestand te bedienen en geeft ons ook toegang tot een dynamische en diverse kweekvijver van talent om van te rekruteren.’

Met het toenemen van de fulfilmentvolumes in magazijnen wereldwijd, is toegang tot arbeid een kritieke kwestie geworden. Bedrijven wenden zich tot automatisering om aan de explosief groeiende vraag te voldoen en tegelijkertijd de kosten voor werving, training en behoud van personeel laag te houden. In feite heeft Locus onlangs de mijlpaal van een half miljard stuks te picken gepasseerd en LocusBots picken nu elke dag bijna 1 miljoen artikelen.

‘Ons kantoor in Amsterdam geeft ons de flexibiliteit om onze Europese klanten live te ondersteunen, aangezien de behoefte aan orderafhandeling over de hele wereld blijft groeien,’ verklaart Denis Niezgoda, Vicepresident, Europa. ‘We zijn optimaal gepositioneerd om te schalen naarmate hun zakelijke en operationele behoeften groeien.’

De nieuwe vestiging zal ook de bekroonde autonome mobiele robotoplossing van het bedrijf voor de Europese markt samenstellen en onderhouden, wat zorgt voor snellere uitrol, beheer en ondersteunende diensten.

Locus Robotics viert de opening van het kantoor met een persevenement op de nieuwe locatie, gelegen aan de Toetsenbordweg 26, 1033 MZ Amsterdam, Nederland, woensdag 6 oktober. Rondleidingen door de nieuwe faciliteit en toegang tot het senior management van Locus maken deel uit van het evenement. Locus zal ook aanwezig zijn op Deliver, een beurs voor e-commerce en logistiek die in Amsterdam wordt gehouden op 6 en 7 oktober. Dit evenement brengt belangrijke gedachtenleiders en merken uit de sector samen en biedt sprekers van Locus in break-out-sessies en panelpresentaties.

Voor meer informatie kunt u gaan naar www.locusrobotics.com.

Video: Een korte blik op de nieuwe kantoren

 

Over Locus Robotics

De revolutionaire multi-botoplossing van Locus Robotics omvat krachtige en intelligente autonome mobiele robots die samenwerken met menselijke arbeiders om de productiviteit van stukverwerking 2 tot 3 keer drastisch te verbeteren, met minder arbeid vergeleken met traditionele stukverwerkingssystemen. Deze bekroonde oplossing helpt detailhandelaars, derdenlogistiek en gespecialiseerde magazijnen om efficiënt te voldoen aan de steeds complexere en veeleisendere vereisten van fulfilment-omgevingen en deze te overtreffen, en kan eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande magazijninfrastructuren zonder de werkstromen te verstoren, waardoor de productiviteit onmiddellijk wordt getransformeerd zonder het magazijn te transformeren. In 2021 haalde Locus Robotics de lijst van Inc. 500, met rangnummer 428. Ga voor meer informatie naar www.locusrobotics.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht