Industry Wire

Geplaatst door Lookout

Lookout breidt samenwerking met Verizon uit om klanten datagerichte cloudsecurity te bieden

Het Lookout Cloud Security Platform helpt organisaties om hun gegevens op het web, in de cloud en in privé-apps te beveiligen; vermindert de complexiteit, kosten en beheeroverhead

Haarlem, 23 september 2022 – Securitybedrijf Lookout heeft de bestaande samenwerking met Verizon uitgebreid, waarmee de zakelijke klanten van Verizon toegang krijgen tot het Lookout Cloud Security Platform. Met dit platform kunnen organisaties gegevens beschermen, dreigingen identificeren en hun impact beperken, doordat het veilige toegang biedt tot het web, privé-apps en cloudservices (SaaS) die zijn geïmplementeerd in een multi-cloud omgeving.

Lookout Cloud Security Platform beveiligt gegevens overal

Hoewel cloudconnectiviteit heeft gezorgd voor hogere productiviteit en betere samenwerking, heeft het ook gezorgd voor meer hiaten in de security, omdat klanten nog steeds op devices gebaseerde, on-premises securityoplossingen gebruiken. Om datalekken te voorkomen en de hiaten in de security te dichten in deze ‘work-from-anywhere’-omgeving, hebben organisaties een uniform, via de cloud geleverd platform nodig dat gebruikers, devices, toegang en gegevens op alle apps en apparaten beschermt tegen moderne dreigingen. Het Lookout Cloud Security Platform biedt een SSE-oplossing die Cloud Access Security Broker (CASB), Zero Trust Network Access (ZTNA) enSecure Web Gateway (SWG) combineert in één platform. Daardoor worden de complexiteit, de kosten en het aantal security vendors en oplossingen die een IT-afdeling moet beheren, aanzienlijk teruggebracht. Het biedt ook meer flexibiliteit en schaalbaarheid om gelijke tred te houden met steeds geavanceerdere dreigingen.

Gartner zegt: “Tegen 2025 zal 80% van de organisaties die SSE-gerelateerde securitydiensten willen aanschaffen een geconsolideerde SSE-oplossing aanschaffen in plaats van stand-alone CASB-, SSE- en ZTNA-oplossingen, tegen 15% in 2021.” Eerder dit jaar bracht Gartner zijn 2022 Gartner Magic Quadrant for Security Service Edge uit, waarin Lookout is gepositioneerd in het Visionary-kwadrant. Het begeleidende 2022 Gartner Critical Capabilities for SSE-rapport plaatste Lookout in de top drie voor alle leveranciers in de vier vooraf gedefinieerde Use Cases.

Al ruim 1,9 miljoen licenties

Verizon en Lookout bieden sinds 2017 Mobile Endpoint Security aan zakelijke klanten. Lookout maakt deel uit van het Verizon Business Mobile Secure-programma, dat verbeterde securityfuncties biedt wanneer klanten bepaalde Business Unlimited-abonnementen kopen. Samen hebben de beide bedrijven al ruim 1,9 miljoen licenties voor mobile endpointsecurity geleverd aan de zakelijke klanten van Verizon.

“De uitbreiding van ons partnerschap met Lookout is cruciaal omdat we een toenemende vraag van onze zakelijke klanten zien naar een platformbenadering om hun toegang tot SaaS-apps, privé-apps en het web te beveiligen”, zegt Alistair Neil, managing director, Advanced Solutions International, Verizon Business. “Om overal en altijd de toegang tot apps en gegevens te beschermen, hebben onze klanten software-defined security nodig die via cloud wordt geleverd, om de zichtbaarheid en controle terug te krijgen die ze ooit hadden.”

“Deze uitgebreide alliantie bouwt voort op vijf enorm succesvolle jaren van samenwerking tussen Verizon en Lookout”, zegt Firas Azmeh, general manager, Carrier Business bij Lookout. “Onze SSE-oplossing stelt de zakelijke klanten van Verizon in staat om slimmere beslissingen over toegang te nemen die het aantal dreigingen verminderen en die gevoelige gegevens beschermen, terwijl werknemers toch toegang hebben tot datgene dat ze nodig hebben om productief te zijn.”

Klik voor meer informatie over het Lookout Cloud Security Platform.

Over Lookout

Lookout is een geïntegreerd endpoint-to-cloud securitybedrijf. Het is de missie van Lookout om onze digitale toekomst veilig te stellen en te versterken in een op privacy gerichte wereld waarin mobiliteit en de cloud essentieel zijn bij alles wat we doen. Het bedrijf helpt consumenten en werknemers bij het beschermen van hun gegevens en om veilig verbonden te blijven, zonder dat hun privacy en vertrouwen wordt geschonden. Lookout wordt gebruikt door miljoenen consumenten, grote organisaties en overheidsinstanties, en door partners zoals AT&T, Verizon, Vodafone, Microsoft, Google en Apple. Het hoofdkantoor is gevestigd in San Francisco, Lookout heeft tevens vestigingen in Haarlem, Boston, Londen, Sydney, Tokyo, Toronto en Washington, D.C. kijk voor meer informatie op www.lookout.com en volg Lookout op LinkedIn, Twitter en via de blogs.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht