Industry Wire

Geplaatst door Maunt

Maunt vanaf heden business partner van Attema

Maunt heeft haar productportfolio uitgebreid met het fabricaat Attema, bekend van o.a. glasvezellasmoffen en -handholes. In de afgelopen 10 jaar heeft Attema zich sterk bewezen in de glasvezelwereld, vooral op het gebied van kwaliteit en innovatie. Ze hebben zich met name verdiept in het vereenvoudigen en versnellen van de werkzaamheden in het veld.

Samen meedenken met de klant
De samenwerking tussen Maunt en Attema komt niet onverwacht. Al jaren staat Attema bekend als A-merk in de markt. Maunt-oprichter en directeur Maarten Verbunt zegt hierover: “Maunt streeft altijd de hoogste kwaliteit na en de merken die wij voeren gaan voor ditzelfde doel. Wij zijn daarom blij dat ook Attema deze samenwerking met ons aan wil gaan.’’ Zowel Maunt als Attema denken graag mee met de klant. Maunt in de rol als system integrator bij het ontwerp van glasvezelnetwerken en Attema als fabrikant.

Over Attema
Al sinds 1966 is Attema actief op het gebied van elektrotechniek en sinds 2010 in de infrawereld. Het gerenommeerde merk richt zich op het ontwikkelen van innovatieve producten. Hierbij wordt de kennis vanuit het veld toegepast om de producten zo efficiënt mogelijk te maken. Duurzaamheid en kwaliteit staan hierbij hoog in het vaandel.

Over Maunt
Maunt levert design en distributie van glasvezelcomponenten, voor klanten binnen telecom en datacenters. Van advies tot aflevering garandeert Maunt een glashelder proces. Door slimme automatisering van processen hebben zij meer tijd voor klanten en hun specifieke behoeften. Het werkgebied is Benelux. Maunt is gevestigd in het Brabantse Made en het Vlaamse Mechelen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht