Industry Wire

Geplaatst door Betty Blocks

Nationale Politie, Clifford Chance en Microsoft op No-Code Event

Voor de vierde keer op rij organiseert Betty Blocks een event volledig in het teken van no-code applicatieontwikkeling en citizen development. Op woensdag 18 en donderdag 19 maart kunnen bezoekers een uitgebreid programma verwachten met internationale sprekers, de Betty Blocks Awards en de customer cases zaal, waar organisaties vertellen over hoe zij het no-code platform inzetten voor hun uitdagingen. 

Op donderdag 19 maart staat de VUE in Alkmaar volledig in het teken van No-Code Now! Naast het gevarieerde programma is er genoeg ruimte om vragen te stellen bij de No-Code Bar of kennis te maken met de vele mogelijkheden van het platform. Steeds meer organisaties zien de kracht en snelheid van no-code applicatieontwikkeling in. Van de overheid, banken, de juridische wereld tot aan bijvoorbeeld de Amerikaanse voetbalclub Atlanta United. Het programma laat goed zien wat er allemaal mogelijk is en welke kansen er nog liggen. We hopen op deze twee dagen weer veel mensen te inspireren en op weg te helpen.” aldus Chris Obdam, oprichter en CEO van Betty Blocks.

De sprekers

Op dit moment wordt Betty Blocks wereldwijd gebruikt door 2.000 ontwikkelaars en 4 miljoen eindgebruikers. Het platform wordt succesvol gebruikt door organisaties zoals voetbalclub Atlanta United FC, advocatenkantoor Clifford Chance en telecomaanbieder Tele2. Een aantal van deze grote namen deelt op donderdag 19 maart ervaringen en lessons learned voor het grote publiek. Een greep uit het programma:

  • Peter van Eijk van Clifford Chance LLP vertelt ons meer over innovatie binnen een traditionele industrie. En hoe je no-code applicatieontwikkeling kunt inzetten om daar succesvol in te zijn.
  • Steven Hanekroot, van de Nationale Politie, vertelt meer over de noodzaak van innovatie en hoe de politie hiermee omgaat om het tekort aan developers op te lossen.
  • Eva van den Noort van Microsoft, vertelt ons meer over de strategische samenwerking tussen Betty Blocks en Microsoft. En de voordelen die het oplevert voor gebruikers.
  • All Hounsel, van advocatenkantoor Norton Rose Fulbrights, laat zien hoe ze binnen de organisatie snel en efficiënt het no-code platform hebben ingezet voor nieuwe opdrachtgevers en efficiëntere manieren van werken.
  • Jeffrey Hammond van Forrester Research is een echte expert op het gebied van nieuwe technologieën en oplossingen voor enterprise organisaties. Tijdens zijn presentatie gaat hij in op de nadelen van schaduw IT en hoe organisatie hiermee om kunnen gaan.

Zelf aan de slag op woensdag 18 maart

Bezoekers die graag dieper in het platform duiken en zelf aan de slag willen gaan kunnen op woensdag 18 maart terecht in het naastgelegen hoofdkantoor van Betty Blocks. Gedurende de dag worden er meerdere workshops aangeboden, welke zijn ingedeeld op moeilijkheidsniveau. Tijdens deze dag staat het proces vanaf het allereerste idee, tot aan een product en het ontwikkelen van je eerste no-code applicatie centraal.

Over Betty Blocks

Als ’s werelds meest toonaangevende no-code platform, stelt Betty Blocks IT professionals en citizen developers in staat om op eenvoudige wijze geavanceerde applicaties te bouwen zonder te coderen. Met als doel om software-ontwikkeling toegankelijker te maken, helpt Betty Blocks organisaties met het vinden van de juiste IT-oplossingen. Betty Blocks’ cloud software is wereldwijd beschikbaar. Het bedrijf heeft kantoren in Nederland, België, Duitsland, de Verenigde Staten, Mexico, het VK, Japan en Zuid-Afrika.

 

Ga voor tickets en meer informatie naar  bettyblocks.com/no-code-now 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht