Industry Wire

Geplaatst door Nielsen

Nielsen Brandbank en SRC System Integrators gaan partnership aan

DIEMEN 26 oktober 2020 – SRC System Integrators en Nielsen Brandbank zijn blij te kunnen melden dat de toonaangevende organisaties op het gebied van digitale content creatie & distributie hun krachten hebben gebundeld. Zij doen dit om leveranciers te voorzien van  complete en gecertificeerde productinformatie, op het juiste moment en op de juiste plek.

Als leider in digitale product content begrijpt Nielsen Brandbank dat GS1-gecertificeerde productdata niet alleen bestemd is voor retailers, maar ook belangrijk is voor leveranciers. Het is de spil van het product content-ecosysteem. Door het partnerschap van Nielsen Brandbank en SRC System Integrators kan er een gecentraliseerd productdata-managementsysteem aangeboden worden, dat  geïntegreerd is zowel in het productontwikkelingsproces, als in de creatie van digitale product content. Zodoende kost het de leverancier minder moeite om GS1-gecertificeerde productinformatie te verspreiden naar hun klanten. Verder zorgt de integratie voor efficiëntie door een real-time connector, zodat er een naadloze verbinding is tussen de verschillende systemen.

Danny van der Heijden, Head of Sales Benelux bij Nielsen Brandbank licht toe: “Het partnerschap met SRC System Integrators was een no-brainer voor ons. Nielsen Brandbank integreert in toenemende mate met organisaties van onze leveranciers en vormt daarmee een essentieel onderdeel van het “New Product Development process”. Als GS1-gecertificeerd Data Management Service zijn wij partner voor de creatie, beheer en distributie van online product content. De samenwerking met SRC verzekert onze leveranciers van gecertificeerde productinformatie, op iedere gewenste plek en tijd, middels diverse distributiekanalen, zonder dat het enige moeite kost.”

Thierry Van Veen, CEO bij SRC System Integrators: “De samenwerking met Nielsen Brandbank is een win-winsituatie voor onze klanten. Leveranciers die moeite hebben met het aanleveren van productdata van hoge kwaliteit kunnen nu op SRC-PIM en Nielsen Brandbank vertrouwen om hun dataverrijkingsproces te stroomlijnen. Door het ‘First Time Right’-principe van SRC, het valideren van productinformatie volgens de laatste marktstandaarden op ieder moment, en de hoogstaande technologische oplossingen van Nielsen Brandbank kunnen leveranciers erop rekenen dat ze product content van de bovenste plank zullen ontvangen.”

Door gebruik te maken van deze nieuwe samenwerking, hebben leveranciers nu de mogelijkheid om hun GS1-gecertificeerde productdata te verbinden en te integreren, zodat de informatie beschikbaar is op ieder gewenst moment. Als je meer wil weten over de samenwerking of over hoe je kunt deelnemen, neem dan contact op met Nielsen Brandbank of SRC System Integrators via onderstaande contactgegevens.

OVER NIELSEN

Nielsen Holdings plc (NYSE: NLSN) is een mondiaal meet- en data-analysebedrijf dat wereldwijd het meest complete en vertrouwde inzicht biedt van consumenten en markten. Nielsen is opgedeeld in twee business units. Nielsen Global Media, de arbiter van de waarheid voor mediamarkten, biedt media- en reclame-industrieën onbevooroordeelde en betrouwbare statistieken die een gedeeld begrip creëren van de industrie, vereist voor het functioneren van de markten. Nielsen Global Connect biedt fabrikanten en retailers van consumer packaged goods nauwkeurige, bruikbare informatie en inzichten en een compleet beeld van de complexe en veranderende markt die bedrijven nodig hebben om te innoveren en te groeien. 

Onze aanpak combineert eigen Nielsen-gegevens met andere gegevensbronnen om klanten over de hele wereld te helpen begrijpen “what’s happening now, what’s happening next,” en hoe ze het beste op basis van deze kennis kunnen handelen. 

Nielsen, een S&P 500-bedrijf, is actief in meer dan 100 landen en dekt meer dan 90% van de wereldbevolking. Ga voor meer informatie naar www.nielsen.com

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht