Industry Wire

Geplaatst door Intellify

Nieuw bedrijf Intellify detacheert data-analisten en BI-consultants

Breda, 14 februari 2018 – Intellify is een nieuw bedrijf gespecialiseerd in het detacheren van data-analisten en BI-consultants. Het is het derde initiatief dat is ontstaan vanuit de persoonlijke groei en ambities van de medewerkers van Testpeople, een software testbedrijf uit Breda.

“Iedereen weet dat de rol van data steeds belangrijker wordt. Bij de klanten van Testpeople klinkt ook steeds vaker de vraag om hierover mee te denken. Wij willen meer dan alleen meeliften op de hype. We willen onze klanten inzichten bieden die hun business echt verder helpt”, aldus Philippe Metz, eigenaar en oprichter van Testpeople en Intellify.

Compleet pakket aan diensten
Met de oprichting van Intellify ontstaat er een compleet pakket aan diensten via Testpeople en haar zusterbedrijven. Zo richt Valueminds het (agile) proces in, bouwt Codepeople de software, Testpeople test deze, en Intellify transformeert data in concurrentievoordeel. “Dit biedt onze klanten meerwaarde en onze medewerkers veel perspectief, die op deze manier uitstapjes kunnen maken naar aangrenzende vakgebieden”, zegt Metz.

Leuk, goed en echt
Wie de data-analisten en BI-consultants van Intellify in huis haalt, is verzekerd van intelligente, gedreven mensen met kennis van zaken. “Onze bedrijfscultuur straalt duidelijk af op onze medewerkers”, aldus Aldo Lufting, mede-oprichter van Intellify en mede-eigenaar van Testpeople. “De kernwaarden van Intellify zijn leuk, goed en echt. We streven naar een werkomgeving en werkzaamheden waar we echt blij van worden. Met een goed gevoel naar een opdrachtgever gaan, vertaalt zich dagelijks naar een hoge kwaliteit van het werk. Ook hebben we oog voor onze omgeving. Zo doneren al onze medewerkers een klein deel van hun salaris in een goede doelen-pot, waarmee we projecten steunen die dicht bij ons hart staan. Daarnaast zijn we authentiek en transparant; opdrachtgevers en collega’s komen nooit voor verassingen te staan. We doen wat we zeggen!”

Meer weten over Intellify? Kijk op www.intellify.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht