Industry Wire

Nieuwe recruitmentsite Xenos voor de werving van collega’s

Winkelketen Xenos heeft 10 april de nieuwe recruitmentsite ‘Werken bij Xenos’ gelanceerd. Via deze website, die ontworpen en gebouwd is door Floyd & Hamilton, laat Xenos zien welke vacatures er openstaan, wat werken bij Xenos inhoudt en hoe veelzijdig de organisatie als werkgever is.  De website is tevens voorzien van het veelzijdige recruitmentsysteem, WebQube, heeft een mobiele versie van de site en de vacatures worden op Facebook getoond via een Vacature App.

Hans Olberts, Hoofd Personeel & Organisatie van Xenos is zeer tevreden met het resultaat:  “We hebben destijds voor Floyd & Hamilton gekozen omdat zij hebben aangetoond optimale online recruitmentoplossingen voor retailorganisaties te kunnen ontwikkelen.” De wens van Xenos was om een gebruiksvriendelijke en online vindbare site te hebben met een prettige sollicitatie ervaring voor kandidaten, een efficiënt recruitmentsysteem voor de verwerking van de sollicitaties en de juiste Employer Branding. “Met de recruitmentsite Werken bij Xenos heeft Floyd & Hamilton deze wensen volledig gerealiseerd en heeft Xenos een grote stap voorwaarts gezet op het gebied van  (online)recruitment en Employer Branding!”  aldus Olberts, die inmiddels ook voor Xenos Duitsland een recruitmentsite door Floyd & Hamilton laat ontwikkelen.

Behalve een desktop versie is er ook een aparte site geconstrueerd die het gebruik van de recruitmensite op de smartphone makkelijk maakt. Verder is de site volledig geïntegreerd met het Applicant Tracking Systeem, WebQube. Hierin is het onder andere mogelijk om grote hoeveelheden sollicitanten te registreren en verwerken en wordt tijdens een sollicitatie van een sollicitant direct en automatisch getoetst of hij geregistreerd staat in het Waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel. De werving van Xenos kan hierdoor efficiënt en consequent plaatsvinden met toch een optimale sollicitatie ervaring voor werkzoekenden.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht