Industry Wire

Geplaatst door BusinessTalentNework.nl.

Nieuwe site met alle hackathons in Nederland

AMSTERDAM – Hoogopgeleide IT-talenten en het bedrijfsleven hebben sinds kort een nieuw ontmoetingspunt: HackathonOverzicht.nl. De website, waarop alle hackathons in Nederland worden verzameld, brengt jonge IT’ers en Nederlandse multinationals in contact met elkaar.

HackathonOverzicht.nl, een initiatief van recruitmentplatform Business Talent Network (BTN), is de eerste website in Nederland die een dergelijk overzicht aanbiedt. Een hackathon is een event waarbij studenten in groepen een IT case oplossen in vaak beperkte tijd. Hier kunnen zowel ontwikkelaars, designers als programmeurs bij betrokken zijn. Vaak is een Hackathon verspreid over meerdere dagen en gebruiken bedrijven hackatons als ‘talentendag’ om met IT-studenten in aanraking te komen.

“De interactieve website is bedoeld voor hoogopgeleide IT-specialisten,” vertelt Oscar Bieleveld, directeur van BTN. “Het moet dé plek worden voor IT’ers om zich te oriënteren en uiteindelijk te solliciteren”. Op de website kunnen bedrijven hun verschillende hackathons, IT recruitment events en IT vacatures onder de aandacht brengen.

IT events en vacatures
Op dit moment staan er 23 Hackathons, 13 IT events en ruim 200 IT vacatures online. Kijk voor meer informatie op HackathonOverzicht.nl.

Over BTN

Business Talent Network is het grootste multichannel recruitmentplatform voor hoogopgeleid toptalent in Nederland en België. Via zesentwintig websites met ruim een miljoen gebruikers per jaar biedt BTN talentvolle studenten het belangrijkste platform om direct in contact te komen met bedrijven.

Meer informatie over Business Talent Network is te vinden op BusinessTalentNework.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht