Industry Wire

Geplaatst door Novick

Novick biedt drukke locaties een laagdrempelige oplossing in anderhalve meter maatschappij

Vanaf vandaag, woensdag 1 juli 2020, worden de coronamaatregelen flink versoepeld, maar toch blijft er één regel heel duidelijk in iedere vorm van versoepeling. Anderhalve meter afstand houden is de norm. Om deze afstand te kunnen waarborgen, is de Novick vanaf vandaag beschikbaar. De lichtgewicht pager signaleert de aanwezigheid van een andere Novick binnen een cirkel van anderhalve meter middels infrarood en bluetooth. Zodra iemand te dichtbij komt, geeft de veiligheidstool een lichtsignaal af. Op deze manier is het makkelijk om op drukke locaties, zoals grote winkelketens, de horeca, drukke kantoorruimtes, evenementen en theaters, gepaste afstand te houden. De Novick is makkelijk aan- en uitzetbaar dankzij de schakelaar. Het apparaat is in Nederland gefabriceerd en vanaf heden ook particulier verkrijgbaar. De coronavariant van de bekende pager maakt het voor iedereen mogelijk om op een laagdrempelige manier rekening te houden met voldoende afstand.

Geheugensteun op drukke locaties
Voldoende afstand bewaren is cruciaal om een tweede golf van het coronavirus te voorkomen. Uit het grootschalige onderzoek van het RIVM en de GGD blijkt echter dat ruim twee derde van de 90.000 participanten last heeft van mensen die te dichtbij komen. Om bij te dragen aan de gezondheid van de Nederlandse bevolking in de anderhalve meter maatschappij, is de Novick gelanceerd. Zo is de lichtgewicht pager ideaal op drukke en onoverzichtelijke locaties, zoals kantoorruimtes, productieomgevingen, winkels en horeca. Daarbij komen er weer meer personen bijeen in kantoorruimtes. De Novick biedt werkgevers de kans om een veilige werkruimte te creëren voor werknemers. “Een werkgever heeft de verantwoordelijkheid om een veilige omgeving te creëren voor werknemers. Het is vrij lastig om anderhalve meter in te schatten: Novick is een perfect hulpmiddel. Zo hebben niet alleen kantoorruimtes, beursgebouwen en musea veel baat bij de tool. Ook voor zorginstellingen, sportscholen en supermarkten is de Novick een belangrijke aanvulling op andere maatregelen, zoals spatschermen en gemarkeerde looproutes. Novick draagt op een laagdrempelige manier bij aan de veiligheid en gezondheid van onze samenleving.” – Wessel Verhoeff, salesmanager Novick.

Over Novick
Anderhalve meter afstand houden is verplicht. Toch is deze afstand vaak moeilijk in te schatten én na te leven. Vooral op drukke locaties. Om de gezondheid tijdens de coronaperiode te waarborgen, is Novick ontworpen. Novick helpt aangeven dat omstanders te dichtbij staan en voorkomt daarmee de verspreiding van het coronavirus. Novick maakt anderhalve meter afstand zichtbaar. Meer informatie over het product en de verkoop: www.novick.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht