Industry Wire

Geplaatst door Nuki

Nuki smart lock blijvend in prijs verlaagd en start verkoop limited white edition

Graz 20 oktober: Dankzij de hoge omzet en de verdere groeiplannen voor het komende jaar stijgen de productievolumes en dalen de prijzen. Dit voordeel wordt door Nuki direct doorberekend aan de klanten en daarom verlaagt de prijs van het Nuki Smart Lock permanent met 30 euro. Deze prijsverlaging geldt ook voor alle Nuki-combinaties die een Smart Lock bevatten. De gelimiteerde White Edition die op 8 september werd aangekondigd, is nu verkrijgbaar in de Nuki shop.

Nuki Home Solutions heeft zich in enkele jaren ontwikkeld van een Kickstarter-idee tot de Europese marktleider voor ‘retrofit smart access solutions’ met meer dan 80 medewerkers. Vanaf vandaag heeft Nuki meer dan 150.000 Smart Locks verkocht in meer dan 100 landen.

Het Nuki Smart Lock 2.0 kost nu 199 euro in plaats van de vorige 229 euro. Uiteraard zijn alle Combos die een Nuki Smart Lock 2.0 bevatten ook in prijs verlaagd met 30 euro. De Nuki Combo 2.0 (elektronisch deurslot en Nuki Bridge voor toegang op afstand en integratie in Smart Home systemen) kost nu slechts 269 euro.

Beperkte White Edition beschikbaar

“Met de White Edition vervullen we een grote wens van de Nuki-gemeenschap”, legt Martin Pansy, mede-oprichter en CEO van Nuki Home Solutions, uit. “Het zeer hoge aantal preregistraties laat zien dat er veel interesse is”. Geregistreerde gebruikers ontvingen een e-mail en konden de Nuki White Edition, bestaande uit het Nuki Smart Lock, Nuki Bridge en Power Pack, vooraf bestellen. Vanaf maandag 19 oktober 2020 zal de verkoop voor alle klanten worden vrijgegeven op www.nuki.io. De Nuki White Edition kost 299 euro. De Nuki Power Pack zal binnenkort ook los verkrijgbaar zijn als accessoire – maar dan in het zwart.

Over Nuki Home Solutions 

Nuki Home Solutions is een toonaangevende aanbieder van makkelijk te installeren slimme toegangsoplossingen in Europa.

Eén team, één missie: “We streven ernaar bestaande toegangsoplossingen intelligenter te maken, zodat ze op termijn de fysieke sleutel gaan vervangen. We kijken ernaar uit om die uitdaging aan te gaan omdat we er rotsvast van overtuigd zijn dat mobiele technologieën het dagelijkse leven makkelijker zullen maken,” legt CEO van Nuki Martin Pansy de missie van zijn bedrijf uit. Nuki Home Solutions GmbH werd opgericht in Graz in 2014. Na een succesvolle crowdfundingcampagne in 2015 groeide het bedrijf gestaag. In Graz werken intussen ruim 40 mensen. Naast het ingeburgerde Nuki Smart Lock in de actuele versie 2.0 en een ruime waaier van accessoires zet Nuki zich hard in om nog slimme toegangsoplossingen verder te ontwikkelen voor een volledig sleutelloze toekomst. Meer informatie is te vinden op https://nuki.io.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht