Industry Wire

Geplaatst door OK

OK-app rolt betaalpropositie verder uit met Bruna en andere partners

Amsterdam, 15 juli 2019 – Na de kick-off van de cross-mediale campagne ‘OK. Altijd alles mee’ geeft OK vandaag het startsein voor de volgende campagnefase. Samen met ketens als Bruna en Vitaminstore wordt de betaalpropositie van de OK-app, waarbij spaaracties en kortingen automatisch verwerkt worden, voor het eerst geladen richting consument. Hiermee geeft OK vervolg aan haar introductiecampagne, waarin de OK Cards functionaliteit centraal stond: het opslaan van alle pasjes uit de portemonnee in de OK-app.

De campagne legt uit dat je met de OK-app ‘altijd alles mee’ hebt. Niet alleen functioneel, doordat alle betaalpassen, klantenkaarten en bonnen in de OK-app kunnen worden opgeslagen, maar ook emotioneel: de consument loopt nooit meer voordeel mis en krijgt met OK vaak juist iets extra’s.

“We zijn erg blij met de uitbreiding van ons landelijke acceptatienetwerk waarbij betalen, kortingen en punten sparen met één scan aan de kassa worden afgehandeld”, zegt Sander ten Dam, CEO van OK. “Geen gedoe meer met kortingen knippen, zegels plakken of meerdere pasjes meezeulen. Met de OK-app maken we het voor de consument écht leuker en makkelijker. Ketens als Bruna, DekaMarkt en FEBO omarmen de mobiele mogelijkheden die OK biedt en krijgen daarmee direct waardevolle inzichten in het koopgedrag van hun klanten.”

Activaties binnen retail
Deze week starten verschillende acties in de OK-app in samenwerking met de nieuwe partners. Als gebruikers met OK betalen, ontvangen zij een tweede tijdschrift – waarbij ze keuze hebben uit 8 verschillende titels – voor de halve prijs bij Bruna, een gratis IJs-co bij FEBO-vestigingen in en rond Amsterdam, €2,50 korting bij Vitaminstore en sparen automatisch op hun Smaakmakerspas bij DekaMarkt. Bovendien maakt tijdens de campagneperiode iedereen die minstens één klantkaart en één betaalpas toevoegt aan de OK-app kans op een iPhone XR. Op die manier komen consumenten op steeds meer verschillende plekken in aanraking met de OK-app, waarbij betalen, sparen en kortingen automatisch en slim samenwerken.

Campagne
Naast commercials met verschillende ad-ons in samenwerking met partners op radio en TV, worden online kanalen en social media ingezet. Joe Public Take Away Advertising tekent opnieuw voor de campagne. Daarnaast werkt OK met diverse influencers samen om de OK-app bij specifieke doelgroepen onder de aandacht te brengen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht