Industry Wire

Geplaatst door One Shoe

One Shoe genomineerd voor Lovie Award

Bureau One Shoe uit Utrecht is in de race voor een Europese Lovie Award. Met de qlinker app – ‘de woningcorporatie in je broekzak’ – heeft het bureau een nominatie te pakken in de categorie ‘Best Apps, Mobile & Voice: Utilities & Services’. De Lovie Awards zijn de prijzen voor het beste digitale werk in Europa.

Dit jaar hadden de Lovie Awards bijna 1000 inzendingen uit 30 landen. Uit al deze inzendingen is qlinker genomineerd voor zowel de juryprijs als de publieksprijs. Alle Lovie Award winnaars worden medio november 2020 bekendgemaakt en geëerd tijdens een speciale online viering.

Over qlinker
qlinker is een initiatief van woningcorporatie Mitros. qlinker maakt huren zo gemakkelijk mogelijk: het verhuurt woningen digitaal en (toekomstige) huurders kunnen alles regelen via de app. One Shoe heeft hiervoor alle processen rondom (ver)huur vertaald naar een app voor huurders. Blader door het woningaanbod, reageer direct op vrijgekomen woningen en teken het huurcontract digitaal: daarvoor hoef je niet meer bij Mitros langs. Ook het papierwerk en de eerste betaling doe je gewoon via de app. Bovendien kun je er als bewoner in de nabije toekomst ook al je huurzaken regelen – tot aan reparatieverzoeken aan toe.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht