Industry Wire

Geplaatst door OnePlus

OnePlus 8 Pro wint ‘Best Smartphone of 2020’

Amsterdam, 2 juli 2020 –De European Hardware Association heeft tijdens zijn zesde jaarlijkse award-event de OnePlus 8 Pro bekroond met de ‘Best Smartphone Award’. De OnePlus Pro 8, het nieuwste flagship-toestel van OnePlus, werd door het expertpanel unaniem uitgeroepen tot de beste smartphone van 2020. Het toestel staat daarmee bovenaan in de top tien van de meest toonaangevende smartphones van het moment.

Dennis Bode, Editor-in-Chief bij Hardwareluxx: “We willen het OnePlus-team van harte feliciteren met de eerste plaats in de categorie ‘Best Smartphone of 2020’ van de European Hardware Awards. Met zijn fantastische display en performance is de OnePlus 8 Pro de terechte winnaar.”

Pete Lau, oprichter en CEO van OnePlus: “We zijn vereerd de ‘Best Smartphone of 2020’-award van de European Hardware Association in ontvangst te mogen nemen voor de OnePlus 8 Pro. Bij OnePlus zetten we ons continu in om onze gebruikers te voorzien van de best mogelijke ervaring. De OnePlus 8 Pro toont hoe hard wij werken om de beste technologie met de wereld te delen.”

De OnePlus 8 Pro is het nieuwste ultra-premium flagship van OnePlus. De smartphone is uitgerust met een toonaangevend 120Hz-display en Qualcomm Snapdragon 865 Mobile Platform. De voor 5G geschikte OnePlus 8 Pro beschikt daarnaast over tot 12 GB aan LPDDR5 RAM-geheugen. Bovendien komt de smartphone tegemoet aan de wensen van de meest veeleisende foto-en videografen, met een 48 MP-hoofdcamera met op maat gemaakte Sony-sensor, een 48 MP-groothoeklens en een telelens met 3x hybride en 30x digitale zoom. Ook is de OnePlus 8 Pro het eerste OnePlus-toestel met de nieuwe en krachtige Warp Charge 30 Wireless-laadoplossing, waarmee gebruikers de smartphone in slechts dertig minuten draadloos tot de helft opladen.

De European Hardware Association (EHA) werd in 2014 opgericht en bestaat uit negen toonaangevende technologienieuws- en beoordelingssites met samen meer dan 22 miljoen bezoekers, van technologiefans tot influencers. De EHA heeft inmiddels ruim een miljoen soorten hardware getest. Deze schat aan ervaring maakt de EHA uitermate gekwalificeerd om de beste hardware die verkrijgbaar is in Europa te beoordelen en om intuïtieve, grootschalige onderzoekscampagnes te ontwikkelen die voorzien in duidelijk inzicht in de markt.

***

Over OnePlus
OnePlus is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in mobiele technologie. Sterker nog, OnePlus heeft als doel de uitdaging aan te gaan met de conventionele concepten van technologie. Het bedrijf ontwerpt prachtige toestellen met premium materialen en hardware voor uitzonderlijke prestaties. Elk idee is gebaseerd op de slogan ‘Never Settle’; een uitspraak die bovendien ten grondslag ligt aan de oprichting van OnePlus. OnePlus hecht veel waarde aan het creëren van sterke banden en streeft ernaar samen met zijn community van fans en gebruikers te groeien. Meer weten? Ga naar www.oneplus.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht