Industry Wire

Geplaatst door Pathé Thuis

Pathé Thuis eerste adverteerder in NS treinen

Amsterdam, 16 september 2019 – Vanaf vandaag is de Nederlandse streamingdienst Pathé Thuis als eerste adverteerder te zien in de intercity’s van de NS. Gedurende een week toont Pathé Thuis reclame aan treinreizigers via de informatieschermen die in de trein hangen. De advertenties worden afgewisseld met informatie over aankomsttijden, werkzaamheden en promotiefilmpjes. Het adverteren in de trein is een proef van de NS om te bekijken hoe de reiziger reclame ervaart en werd reeds veelbesproken.

“Door als eerste adverteerder in te stappen verwachten wij een grote impact van de inzet,” licht Tom Verdonck, Performance Marketeer Pathé Thuis toe. “Bovendien verwacht de NS dat er een piek plaatsvindt in het aantal reizigers in september, waardoor het bereik nog groter zal zijn.”

De video van Pathé Thuis gaat over de Pathé Thuis-app, een bewuste keuze van het bedrijf: “Treinreizigers gebruiken onderweg veelvuldig hun smartphone en de Pathé Thuis app is een ideaal tijdverdrijf met een groot aanbod aan films. Reizigers kiezen zo alvast een film uit die ze in de avond gaan kijken.” Zeker met de donkere dagen voor de deur wil het bedrijf consumenten aanzetten tot quality time.
Credits: videoproductie in-house door Wilfred Hoogendoorn.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht