Industry Wire

Geplaatst door SalesMarketingGroup

Performance Marketing Event – next level in de online marketing

Adwise Head of E-commerce Thijs Wolbers kijkt tijdens het Performance Marketing Event terug op online marketing 2018 en neemt bezoekers mee naar wat zij in 2019 kunnen verwachten.

Op 19 december vindt in NBC Congrescentrum in Nieuwegein het Performance Marketing Event plaats. Keynote speaker Thijs Wolbers won met Adwise onlangs maar liefst vier Dutch Search Awards. Aan de hand van ‘De case van Kees’ (Kees smit meubelen, best mobile campagne) blikt hij terug op 2018 en kijkt hij vooruit naar 2019.

Organisator Sales Marketing Group (SMG) wil met dit evenement organisaties en professionals uit alle facetten van online marketing samenbrengen, om in een gemoedelijke setting met elkaar in gesprek te gaan over het afgelopen jaar en de toekomst. Maar ook kennis delen staat centraal. Tijdens de breakout sessie lichten bedrijven zoals Adchieve, Spotler en Squeezely diverse cases toe. Het evenement wordt onder andere ondersteund door de onafhankelijke gerenommeerde brancheorganisatie IAB.

Meer informatie op:

—————————————————

Voor de redactie
De Sales Marketing Group is een sterk partnernetwerk van ervaren, specialistische ondernemers op het gebied van online marketing en sales. Een netwerk dat voor iedere online marketing uitdaging een passende oplossing biedt. Een netwerk dat niet alleen voor klanten, maar ook voor elkaar klaarstaat. Dat van elkaar leert, denkt in mogelijkheden en het belang van de klant altijd voorop heeft staan.

Voor vragen kunt u contact opnemen met:

Sales Marketing Group

Lianne Groen
Vogelkersberg 5c
3755 BN Eemnes
Tel: 0854895506
E-mail: lianne@salesmarketinggroup.nl

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht