Industry Wire

Geplaatst door Previder

Previder versterkt positie als Managed Service Provider in Nederland met overname Global-e ICT solutions & Global-e Datacenter

Hengelo – Managed Service Provider Previder, met locaties in Hengelo en Vianen, neemt Global-e ICT solutions & Global-e Datacenter over. Met deze overname van het bedrijf in Rijen, Noord-Brabant, vergroot Previder haar aanwezigheid in Nederland. Niet alleen in het midden en oosten, maar ook in het zuiden van het land kan Pevider hierdoor klanten beter bedienen met haar uitgebreide IT-portfolio. De 35 medewerkers van Global-e ICT solutions & Global-e Datacenter en het klantenbestand van de organisatie worden door Previder overgenomen.
De keuze om uit te breiden in Zuid-Nederland versterkt de positie van Previder als Managed Service Provider in Nederland. “Global-e ICT solutions & Global-e Datacenter was om meerdere redenen de juiste keuze. Allereerst sluit hun dienstverlening aan bij dat van Previder. Als Cisco- en Microsoft- partner bedienen ze met hun cloud-, infrastructuur- en security-oplossingen al jarenlang met veel succes de lokale markt, gehost vanuit twee eigen high-end datacenters. Daarnaast is er ook een culturele match. De no-nonsense cultuur, persoonlijke aanpak en passie om de klant optimaal te bedienen, zijn gedeelde waarden”, zegt Arno Witvliet, CEO bij Odin Groep, de moederorganisatie van Previder.
Global-e ICT solutions & Global-e Datacenter zal verdergaan onder de naam Previder, maar voor haar medewerkers en klanten verandert er niets. “Klanten houden dezelfde contactpersonen en support, echter kunnen zij wel gebruikmaken van een breder en bewezen portfolio aan IT-diensten dat ondersteund wordt vanuit Previder. Zo kan Previder vanuit drie locaties in Nederland haar klanten de voordelen van schaalgrootte en innovaties bieden. De medewerkers van Global-e ICT solutions & Global-e Datacenter zullen de dienstverlening continueren en krijgen ruimte voor hun ambities en persoonlijke ontwikkeling binnen Previder”, aldus Witvliet. Met deze overname wordt tevens het vertrek van Ad Hapers, directeur Global-e ICT solutions & Global-e Datacenter, aangekondigd. “Na ruim 35 jaar is het voor mij tijd om de wonderbaarlijke maar ook hectische IT-wereld vaarwel te zeggen. Het is daarbij belangrijk ervoor te zorgen dat Global-e, haar medewerkers én haar klanten, goed terechtkomen. Gelukkig hebben we in Odin Groep en Previder de perfecte match gevonden zodat ik met een gerust hart mijn vertrek kan aankondigen.”
Over Global-e ICT solutions & Global-e Datacenter
De roots van Global-e ICT solutions & Global-e Datacenter stammen uit 1988 en sindsdien zijn zij uitgegroeid tot leverancier van integrale ICT-oplossingen voor bedrijven, waarbij de data uit de cloud komt en medewerkers met talloze devices werken. Global-e ICT solutions werkt aan een langetermijnrelatie met haar klanten en waardeert de persoonlijke, menselijke verbinding. Als erkend Microsoft- en Cisco-partner is Global-e ICT solutions dé ICT-partner in de regio Noord-Brabant.
Over Previder
Met ruim 300 IT-specialisten en vanuit eigen 100% Nederlandse datacenters levert Previder het gehele IT-fundament voor organisaties. Van digitale werkplekken met end-user support tot aan het managen van complexe cloudomgevingen. Naast managed service provider is Previder strategisch partner en kennisleverancier. Zij zetten de juiste IT-specialist op de juiste plek en staan 24/7 klaar om jouw organisatie te helpen met IT-vragen. Om klanten als strategisch IT-partner optimaal van dienst te zijn, werkt Previder met een specifieke marktfocus. Vergaande IT-kennis en kennis van specifieke branches komen samen in de markten Previder Zakelijk, Previder Zorg, Previder Corporaties en Previder Professional Services.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht