Industry Wire

Geplaatst door PSfm

PSfm BV exploiteert permanente Samsung Experience Store in Nederland

Amstelveen, 23 april 2019 – Field- en retailmarketing specialist PSfm BV introduceert een nieuwe divisie, PSfm Retail Electronics. Onder deze divisie exploiteert het van oorsprong Amstelveense bedrijf voor het eerst een permanente winkel, de Samsung Experience Store op Hoog Catherijne in Utrecht.

PSfm BV creërt belevingen tussen merk en mens om hierdoor koopgedrag te stimuleren. Al 23 jaar bespelen zij alle facetten binnen field-en retail marketing onder de pijlers Brand Activation, Sales, Merchandising en Retail Management. Onder die laatste pijler valt de nieuwe divisie PSfm Retail Electronics. De samenwerking met Samsung bestaat al ruim acht jaar en samen openden zij al eerder de Samsung Pop-Up Store. PSfm nam daarbij het volledige management op zich, gekenmerkt door de flexibiliteit en snelheid van het projectteam, goed getraind en ingewerkt personeel en een sterk operationeel proces. Met de opening van de eerste permanente store neemt PSfm BV de volgende stap en bewijst dé specialist te zijn op het gebied van retail management.

“Dit is een geweldige stap in de verdere uitbreiding van onze dienstverlening en een herbevestiging van onze uitstekende en vruchtbare relatie met Samsung. Daarnaast zien wij het als het duidelijke bewijs voor onze sterke positie als strategisch adviseur”, verklaart Jeroen Rijsdam, Commercial Director van PSfm BV.

Over PSfm BV.
PSfm BV is een full-service field- en retailmarketingbureau dat in 1996 is opgericht. Onder de BV hangen diverse takken; Brand Activation, Sales, Merchandising en Retail Management. PSfm (een verkorting van Promotional Solutions en Field Marketing) werkt voornamelijk voor A-merken als Samsung, Nespresso, Sonos, PepsiCo & Nestlé. PSfm bewaakt de strategie en zorgt door het optimaal inzetten van HR management (werving, opleiding, persoonlijke ontwikkeling, performance-management en salarisadministratie), winkelbeheer (diefstalpreventie, uitstraling en gebouwbeheer), productbeheer (inkoop, ontvangst van goederen, opslag en retouren), commercieel beleid (in samenwerking met het A-merk: prijs, promotie, schappenplan, marketing en presentatie) voor een optimaal resultaat. Het creatieve en strategisch team bestaat uit 40 fieldmarketingspecialisten gevestigd op het hoofdkantoor in Amstelveen en er zijn meer dan 1.200 (flex)medewerkers in het veld.

Over de Samsung belevingsstore
In de Samsung Experience Store kunnen bezoekers terecht voor alle mobiele innovaties van Samsung. Zo kunnen zij experimenteren met Samsungs nieuwste smartphonecamera’s of hun conditie en hartslag monitoren met de nieuwe smartwatch. Ook kunnen bezoekers terecht voor advies over smartphones, smartwatches, tablets of accessoires en laten zij bij de Experience Store reparaties uitvoeren. Maak je een afspraak voor een schermreparatie, dan is je toestel binnen een uur al klaar. En breng je je apparaat voor 15:00 uur langs zonder afspraak, dan weet je zeker dat je toestel dezelfde dag nog klaar is. De Samsung Experience Store is te vinden op Hoog Catharijnepassage 5 in Utrecht.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht