Industry Wire

Geplaatst door rb2

rb2 en Virto Commerce bundelen hun krachten

rb2, een Nederlands digital development bureau gespecialiseerd op het gebied van innovatieve e-commerce en loyaliteitsoplossingen, en Virto Commerce, een wereldwijde toonaangevende leverancier van B2B e-commerce software, hebben vandaag een strategisch partnerschap aangekondigd.

Dankzij deze krachtenbundeling zullen rb2 en Virto Commerce in staat zijn om Nederlandse fabrikanten en distributeurs, die hun e-commerce-mogelijkheden en schaalbaarheid binnen hun digitale ecosysteem wensen uit te breiden, een betere service aan te bieden.

De B2B markt maakt de komende jaren een steile groei door. Organisaties zullen alleen dan succesvol e-commerce kunnen uitoefenen wanneer ze flexibel en schaalbaar kunnen reageren op de markt. Hiervoor heb je naast een ervaren software integratie partner ook het juiste platform nodig. Virto Commerce biedt de juiste fit voor B2B organisaties die de volgende stap willen maken in digitale commerce. Om deze reden heeft rb2 Virto Commerce geselecteerd als het antwoord op complexe B2B vraagstukken.

“De expertise van rb2 helpt bedrijven op weg bij hun volgende stappen in de volwassenheid van e-commerce in de organisatie. Het begrijpen van de klant hoeft niet altijd te resulteren in technische aanpassingen. Veelal kunnen we bestaande processen onder de loep nemen en deze optimaliseren”, zegt Dennis van Marle, Managing Partner van rb2. “Zo leren ze ondanks hun gebrek aan ervaring hoe ze valkuilen en bijbehorende consequenties kunnen omzeilen. Doordat rb2 adviseert over de nieuwe mogelijkheden die Virto Commerce biedt, kunnen onze klanten de oplossing optimaal blijven gebruiken.

“Virto Commerce geeft het juiste technische antwoord op de e-commercevraag,” zegt Richard Birksteiner, CTO van rb2. “Door met Virto Commerce en ons samen te werken, bieden we onze klanten daarnaast de mogelijkheid om op basis van gericht en praktisch advies hun omni-channel commerce te optimaliseren en zo hun doelen te behalen. Onze ondersteuning maakt het klanten mogelijk om hun platform te ontwikkelen en verdere vooruitgang te boeken.”

Deze samenwerking tussen rb2 en Virto Commerce positioneert ons als een top keuze voor Nederlandse fabrikanten en distributeurs,” zei Alexander Siniouguine, CEO en oprichter van Virto Commerce. “Met rb2’s uitgebreide ervaring, prominente klanten en branchekennis en ons innovatief Virto Commerce platform, zijn we uniek gepositioneerd om snel e-commerce succes voor onze klanten te realiseren.”

“Wij zijn uitermate verheugd om deze samenwerking met rb2 aan te kunnen kondigen waardoor we de Nederlandse markt beter zullen kunnen bedienen.” zei Alain Van Hove, Sales Director EMEA Virto Commerce. “rb2 is een technologische voorloper die bewezen heeft over de nodige kennis en ervaring te beschikken om de zakelijke ideeën van klanten te vertalen naar innovatieve commerce applicaties op basis van het Virto Commerce platform.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht