Industry Wire

Geplaatst door Coebergh Communicatie & PR

Reinier Hillen manager B2B bij Coebergh Communicatie & PR

Reinier Hillen (Laren, 1980) is terug bij Coebergh Communicatie & PR en geeft er nu leiding aan het B2B-team. Hij is verantwoordelijk voor de verdere expansie van dit bedrijfsonderdeel, als onderdeel van de groeiambities die het bureau heeft. Tevens bedient hij zelf enkele opdrachtgevers uit de zakelijke dienstverlening, zoals Annexum, Audax en Tetra Pak.

Reinier is een oudgediende van Coebergh. Hij werkte er van 2008 tot 2013 als PR-adviseur. Daarna was hij zo’n drie jaar Client Services Director bij IEX Media. Ook bracht hij enkele jaren door op Curaçao, waar hij actief was als journalist en communicatieadviseur. Reinier startte zijn loopbaan als accountmanager bij Citigate First Financial.

Over Coebergh Communicatie & PR
Het onafhankelijke Coebergh Communicatie & PR, opgericht in 1997 en geleid door Gervaise Coebergh en Kiki Hirschfeldt, bedient met een team van zo’n 25 communicatieprofessionals love brands, (inter)nationale marktleiders en innovators. Opdrachtgevers zijn onder andere IKEA, Auping, Veuve Clicquot, Kennedy Van der Laan, Marketing Drenthe, Rituals, Art Rotterdam, Friesland Campina en ACCOR Hotels. Coebergh is groot genoeg om voldoende kennis en slagkracht te bieden, klein genoeg om het persoonlijk te houden. Alle expertise op het gebied van communicatie en PR is aanwezig, waaronder speciaal voor crisistrajecten juridische kennis. Voor social en online reputatiemanagement zijn eveneens specialisten in huis. Een ander expertisegebied is evenementenorganisatie, als onderdeel van een uitgekiende communicatiestrategie.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht