Industry Wire

Geplaatst door Scoupy

Scoupy is jarig en trakteert met 20.000 keer cashback op taart

De grootste cashback-app van Nederland bestaat 5 jaar en trakteert vandaag met 20.000 keer €2,- cashback op taart. De actie is geldig op alle soorten taart en gebak, gekocht in een willekeurige supermarkt in Nederland.

Scoupy Director Martijn Standaart: “Fantastisch om te zien dat we na vijf jaar nog steeds relevant zijn voor meer dan 2 miljoen consumenten die willen besparen op hun boodschappen. En dat aantal blijft groeien. Een teamprestatie waar we ontzettend trots op zijn. En dat vieren we vandaag samen met onze gebruikers met cashback op taart”.

Over de actie

Meedoen met de actie kan in elke willekeurige Nederlandse supermarkt en door het downloaden van de gratis Scoupy app. Alle soorten taart en gebak doen mee: van slagroomtaart tot appeltaart, van bekende merken tot huismerken en diepvries. OP=OP.

Kopen. Scannen. Cashback.

Consumenten kopen een actieproduct in een willekeurige supermarkt en scannen de kassabon met de gratis Scoupy app. Binnen 48 uur wordt (een deel van) het aankoopbedrag teruggestort op de bankrekening van de deelnemer. Scoupy heeft sinds de start met cashback-acties op 20 februari 2015 meer dan 2,2 miljoen geregistreerde gebruikers.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht