Industry Wire

Geplaatst door SocioMerce BV

SocioMerce lanceert Recruitment.nu

Conversational Marketing Bureau SocioMerce lanceert Recruitment.nu. Met dit nieuwe concept maken ze duidelijk onderscheid tussen hun traditionele dienstverlening, namelijk het genereren van kwalitatieve salesafspraken via LinkedIn, en de opkomende dienst Conversational recruitment.

Recruitment.nu is GEEN recruitmentbureau. Het helpt juist om bedrijven onafhankelijk van recruitmentbureaus te laten werken.

Met Recruitment.nu kun je als bedrijf zelf als een professionele recruiter opereren. De meest specialistische en tijdrovende onderdelen van recruitment neemt Recruitment.nu uit handen. Opdrachtgevers hoeven alleen maar de sollicitatiegesprekken te voeren. Recruitment.nu werkt voor een vast, laag, bedrag per maand, dus zonder hoge aanbrengfees of bonussen. Opdrachtgevers ontvangen wekelijks een gegarandeerd aantal nieuwe sollicitanten.

Talentenpool

Naast sollicitanten bouwen opdrachtgevers tevens een talentenpool op. Als je langere tijd met Recruitment.nu samenwerkt, heb je op een gegeven moment een groot deel van de mogelijke kandidaten in de regio van jouw bedrijf aan je LinkedIn netwerk toegevoegd. Deze pool kun je regelmatig op de hoogte houden van jouw employer branding. Op het moment dat er een nieuwe vacature is kun je uit deze pool putten om snel een vacature te vervullen.

Al met al mooie ontwikkelingen en een mooie nieuwe stap in de strategie van SocioMerce. CMO van SocioMerce, Rick de Vlieger, geeft dan ook aan erg verheugd te zijn met dit nieuwe concept. “LinkedIn is van oudsher het domein van recruiters. Recruiters maken gebruik van het gebrek aan kennis en focus bij werkgevers, terwijl recruitment eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is of duur hoeft te zijn. Wij helpen met onze dienstverlening werkgevers om zich hier tegen te wapenen en gaan echt voor een lange termijn samenwerking, hier zit voor ons de winst”.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht