Industry Wire

Geplaatst door Stockspots

Stockspots lanceert dating app voor singles werkzaam in de logistieke branche

BREDA – Stockspots, bekend als de ‘AirBnB’ voor (tijdelijk) leegstaande magazijnruimte, gaat per 1 mei naast lege ruimte ook faciliteren in logistiek daten. “Onder onze partners voelen wij dat er de behoefte is om gelijkgestemden te vinden met een passie voor logistiek. In de praktijk blijkt dat echter niet zo gemakkelijk. Omdat wij ons iedere dag bezig houden met het samenbrengen van vraag en aanbod en als innovators in de logistiek graag voorop lopen, hebben wij besloten om hier met een Tinder-achtige app op in te spelen” aldus Remko Been, CEO van Stockspots.    

Stockspots’ Dating App is alleen voor singles die werkzaam zijn in de logistieke branche. Afgelopen maanden hebben we de app uitvoerig getest onder onze gebruikers en het enthousiasme is groot. De logistieke branche is echt nog wel een mannenwereld. Dat blijkt ook uit de reactie van de mannen die meededen aan onze pilot. Het merendeel gaf aan dat vrouwen in de logistiek lastig te vinden zijn. Andersom horen we van vrouwen dat zij juist in het dagelijks leven last hebben van de stigma’s die kleven aan de logistieke branche. Zij zoeken dan ook een gelijkgestemde die begrijpt waar zij het over hebben wanneer ze over hun werk beginnen.

Met de app hoopt Stockspots niet alleen een leegte in de liefde op te vullen, maar ook inzichtelijk te maken dat de logistieke branche meer is dan een mannenwereld.

Nieuwsgierig naar de app? Hij is pas vanaf 1 mei te downloaden, maar je kunt je vandaag al gratis via de website aanmelden. Je ontvangt dan een unieke link waarmee je kans maakt op een geheel verzorgde date op een bijzondere logistieke locatie.

 

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht