Industry Wire

Geplaatst door Storytel

Storytel lanceert korting voor studenten

Amsterdam, 21 september 2021 – Luisterboekenplatform Storytel lanceert een studentenkorting op het Unlimited abonnement. Studenten kunnen vanaf nu het abonnement met korting via de website van Storytel afsluiten. In plaats van € 12,99 per maand, kan er voor € 9,99 per maand onbeperkt genoten worden van het gehele aanbod in de app.

Ruth de Jager, Country Manager bij Storytel, is enthousiast: “We willen zoveel mogelijk mensen laten genieten van de grote hoeveelheid verhalen die wij aanbieden. Door de lancering van de studentenkorting op het Unlimited abonnement kunnen wij studenten makkelijker toegang geven tot een wereld van luisterboeken en e-books.”

De verificatieprocedure verloopt via SheerID. Zij controleren of de persoon ouder is dan 18 jaar en ingeschreven staat bij een opleiding die door hen is geaccrediteerd. Nadat de studentenstatus is geverifieerd kan een jaar lang gebruik worden gemaakt van de korting, met een maximum van 4 jaar, waarbij de studentenstatus elk jaar opnieuw wordt gecontroleerd.

Op dit moment wordt de studentenkorting op het Storytel Unlimited abonnement gecommuniceerd via een social/digital campagne die specifiek is gericht op studenten. Later dit jaar volgt een bredere campagne waarin ook offline activaties worden meegenomen.

Over Storytel NL
Storytel is een abonnementsdienst voor luisterboeken en e-books. De app voor smartphone en tablet geeft voor een vast bedrag per maand onbeperkt toegang tot het luisteren of lezen van duizenden (luister)boeken. Naast (internationale) bestsellers zijn er ook luisterboeken op het platform te vinden die door Storytel zelf zijn geproduceerd: de Storytel Original.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht