Industry Wire

Geplaatst door Talk 360

Talk360 & Eezi kondigen samenwerking aan om internationaal bellen toegankelijk te maken voor consumenten in Engeland en Ierland

AMSTERDAM, 16 september 2021 – Talk360, een Nederlandse scale-up met een internationale bel-app waarmee naar mobiele of vaste nummers in het buitenland gebeld kan worden, is een samenwerking aangegaan met het digitale en fysieke distributienetwerk van Eezi. Dankzij deze nieuwe samenwerking kunnen consumenten in heel Engeland en Ierland eenvoudig Talk360 vouchers kopen in winkels als Poundland en Dealz.

Internationaal bellen voor iedereen
Talk360 gelooft dat betrouwbare communicatie betaalbaar en toegankelijk moet zijn voor iedereen ter wereld. Met de Talk360 app is dit gerealiseerd en wordt internationaal bellen naar mobiele en vaste telefoonnummers voor iedereen mogelijk. Vaak hebben mensen die deze technologie het hardst kunnen gebruiken, niet altijd de benodigde creditcards en online banking mogelijkheden. Daarom vindt Talk360 het belangrijk om ook offline betaalmogelijkheden aan te bieden.

Hans Osnabrugge, CEO Talk360: “Onze visie is om een positieve impact te maken op de wereld door internationaal bellen toegankelijk en betaalbaar te maken voor iedereen, ongeacht hun sociale of financiële achtergrond. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren en mogelijkheden om dit te bereiken. Met de nieuwe samenwerking met Eezi hebben we onze app toegankelijk gemaakt voor nog meer mensen in de wereld. Dat is een geweldig gevoel en we zijn erg trots op deze nieuwe samenwerking.”

Om de samenwerking met Eezi af te trappen is er een grote marketingcampagne gelanceerd. In de komende weken zal promotiemateriaal worden verspreid in meer dan 2.500 winkels in Engeland en Ierland, waaronder onafhankelijke Eezi Trader-winkels, Poundland, Dealz, PEP&Co, Fultons Foods, Cash Generator en Phone Converters. Dit is slechts het begin van de reis van twee bedrijven die samenwerken om mensen te helpen in contact te blijven met hun dierbaren in het buitenland.

Andy Knight, Europe General Manager Eezi: “Eezi is erg enthousiast over de lancering van de Talk360 vouchers waarmee we zowel onze verwerkings- als distributiecapaciteiten kunnen laten zien. Talk360 is een geweldig merk met een sterke aanhang in migrantengemeenschappen en een geweldige aanvulling op onze distributiepartners voor value added prepaid producten. Binnenkort gaan we live in Polen en Tsjechië in meer dan 10.000 winkels”.

Meer informatie over Talk360 is te vinden op www.talk360.com.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht