Industry Wire

Geplaatst door The Online Company

The online company behaalt status Salesforce partner

The online company is het eerste onafhankelijke bureau in de Benelux dat de status van Salesforce Datorama Certified Partner heeft behaald. Digital marketingbureau The online company is onderdeel van Candid Platform en speelt al 14 jaar een prominente rol in het digitale landschap.

Datorama Certified Partner
De Datorama Certified Partnerstatus betekent dat The online company klanten op het hoogste niveau advies en ondersteuning kan bieden op het Salesforce Datorama platform. De certificering is het resultaat van een jarenlange coöperatie, waaruit een strategische samenwerking is ontstaan.
Om deze certificering te behalen, ondergingen onze specialisten een intensief opleidingstraject.
The online company professionaliseert hiermee data- en technologiediensten op het gebied van consultancy, selectie, implementatie en optimalisatie.

Pedram Shadbash, Managing Director van The online company, ziet dit als een belangrijke stap voor The Online Company en zijn klanten: “Als onafhankelijk bureau onderscheiden we ons echt omdat we klanten een ervaren partner bieden, zowel vanuit technisch- als vanuit marketingperspectief. Daarnaast geeft het ons ook de mogelijkheid om onpartijdige begeleiding aan te bieden bij alle uitdagingen die zich kunnen voordoen in de datastrategie van onze klanten.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht