Industry Wire

Geplaatst door Trend Micro

Trend Micro presenteert Cloud One – Application Security voor optimale beveiliging van cloudgebaseerde applicaties

Amsterdam, 23 november 2020Trend Micro, leider in cloud security, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van Trend Micro Cloud One – Application Security, een cloud native security-oplossing voor moderne applicaties en API’s. Cloud One – Application Security is onderdeel van het Trend Micro security-platform Cloud One en biedt code-level inzicht in en bescherming tegen de meest recente cyberdreigingen.

Volgens een recent Gartner-rapport “zal meer dan 50 procent van de wereldwijde organisaties in 2025 serverless function Platform as a Service (fPaaS) hebben geïmplementeerd. Vandaag de dag maakt minder dan 20 procent van de organisaties hier nog gebruik van.” Anticiperend op deze marktgroei biedt Cloud One – Application Security vaste security voor runtime bescherming. Dit garandeert organisaties dat hun data beveiligd is in nieuwe omgevingen.

“Applicatiebeveiliging is een belangrijk onderdeel van het Cloud One-platform. Het integreert verschillende technologieën om superieure bescherming te bieden voor klanten die applicaties implementeren waar dit voor hen het meest zinvol is”, zegt Wendy Moore, Vice President Product Marketing bij Trend Micro. “Ongeacht of applicaties on-premises gebouwd worden, als container in de cloud of er gebruik wordt gemaakt van serverless designs, security tools mogen de ontwikkelingspipeline niet hinderen. Met Application Security kunnen organisaties geavanceerde bescherming gemakkelijk implementeren op legacy en moderne frameworks en talen.”

Recent onderzoek van Trend Micro Research onderstreept de noodzaak voor het beveiligen van cloud-applicaties. Het onderzoek identificeert de top bedreigingen die serverless applicaties als doelwit hebben, waaronder diefstal van credentials, gevoelige data en code. Deze en alle aanvallen op de applicatielaag zijn alledaagse cybersecurity-aanvallen die worden ingezet tegen een nieuw aanvalsoppervlak.

Cloud One – Application Security stopt niet alleen runtime-aanvallen voordat deze plaatsvinden, het helpt ontwikkelaars ook kwetsbaarheden in hun code op te sporen. Ongeacht of applicaties intern ontwikkeld worden of door een derde partij, code-identificatie helpt teams effectief stappen te ondernemen om security-problemen op te lossen.

Door het gebruik van Trend Micro’s Cloud One-platform kunnen teams verschillende security services en compliance checks toepassen naast Application Security zonder de flexibele ontwikkeling en implementatie van de cloud te belemmeren.

Om meer te lezen over Trend Micro Cloud One – Application Security, ga naar https://www.trendmicro.com/en_nl/business/products/hybrid-cloud/cloud-one-application-security.html.

Over Trend Micro

Trend Micro, wereldwijd leider in cybersecurity, zet zich in voor een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen. Door gebruik te maken van meer dan 30 jaar aan security expertise, global threat research en voortdurende innovatie biedt Trend Micro veerkracht voor bedrijven, overheden en consumenten met connected oplossingen voor cloudworkloads, endpoints, email, IoT en netwerken.

Met meer dan 6.800 medewerkers in 65 landen en zeer geavanceerde wereldwijde threat intelligence, beveiligt Trend Micro de verbonden wereld waarin organisaties opereren. Kijk voor meer informatie op www.trendmicro.nl.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht