Industry Wire

Geplaatst door Unit4

Unit4 kondigt nieuwe cloud-extensies aan die bedrijfsapplicaties snel en eenvoudig met elkaar verbinden en uitbreiden

Utrecht, 15 mei 2019 – Unit4, een ERP-leider gericht op de complete werkbeleving van mensen, kondigt vandaag nieuwe cloud-extensies aan die snel en eenvoudig uitgebreide functionaliteit leveren voor Unit4-bedrijfsapplicaties.
Ontwikkeld met behulp van Unit4’s Extension Kit zijn deze op microservices-gebaseerde extensies beschikbaar op Github. Unit4 biedt klanten en partners de vrijheid om onderscheidende frontend-applicaties te ontwikkelen die profiteren van de bedrijfskritische data in hun backofficesystemen.
De nieuwe diensten omvatten:
  • Agendamelding in Outlook wanneer er een afwezigheid wordt aangemaakt in Unit4 Business World
  • Geautomatiseerde rapportage als een klant/donateur die in Business World geregistreerd is op de Amerikaanse overheidscontrolelijst staat
  • Rapportage van de kredietrisicobeoordeling van klanten via Dun and Bradstreet
  • Een serviceaanvraag maken in Unit4 Business World met Google Forms
  • Het verwelkomen van nieuwe medewerkers met behulp van Unit4’s Digital Assistant
  • Het aanvullen van leveranciersinformatie in Business World met behulp van gegevens van de Kamer van Koophandel
Deze zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de specifieke behoeften van de klant en zijn een voorbeeld van hoe eenvoudige bedrijfssoftware nu door gebruikers kan worden aangepast om betere gebruikerservaringen te creëren.
“Dit zijn slechts voorbeelden van diensten die gecreëerd kunnen worden. Onze Extension Kit is uniek onder bedrijfssoftwareleveranciers en maakt gebruik van onze moderne ERP-architectuur, zodat partners en klanten hun bedrijfssystemen eenvoudig kunnen uitbreiden met onderscheidende diensten”, aldus Claus Jepsen, Deputy CTO bij Unit4. “Organisaties die zich richten op het leveren van de beste ervaring aan hun mensen kunnen vanuit het centrale ERP-systeem bouwen aan het toevoegen en aansluiten van alles wat ze nodig hebben”.
– einde persbericht –
Over Unit4
Unit4 is ‘in business for people’. Sinds het begin van de jaren tachtig hebben wij ons gespecialiseerd in software voor serviceorganisaties waar mensen centraal staan en het verschil maken. Onze technologie is van essentieel belang voor de organisaties die we bedienen – het verbetert hun efficiëntie en productiviteit en stelt mensen in staat om juist tijd te besteden aan hun eigenlijke werk zoals het helpen van hun klanten.
Door gebruik te maken van de nieuwste AI-, machine learning en digitale technologieën kunnen onze klanten bedrijfskritische gegevens beter dan ooit interpreteren. Onze cloud ERP- en industriegerichte oplossingen leveren snelle inzichten voor organisaties in sectoren zoals de zakelijke dienstverlening, het hoger onderwijs en de publieke en non-profit sector. Met onze software kunnen mensen meer waarde creëren voor zichzelf, hun organisatie en hun klanten.
Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken of ons volgen op Twitter of LinkedIn.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht