Industry Wire

Geplaatst door Hely

Vastgoedontwikkelaar Rockfield gaat samenwerken met Hely aan zeven mobiliteitshubs

Deelmobiliteitsleverancier Hely realiseert zeven nieuwe mobiliteitshubs in Eindhoven, Rotterdam en Amsterdam, samen met vastgoedontwikkelaar Rockfield en parkeerpartner ParkBee. De partijen maakten dit bekend bij de start van vastgoedbeurs PROVADA in RAI Amsterdam, waar Hely de enige exposant is in deelmobiliteit (stand 11.10).

De property management tak van Rockfield biedt alle bewoners van zijn locaties duurzame woonoplossingen en services om hen te ontzorgen. Het bedrijf heeft Hely gevraagd invulling te geven aan de deelmobiliteit die hierbij hoort.

Mobiliteitshubs als duurzame woonservice
Met de ontwikkeling van de mobiliteitshubs krijgen de 2.165 bewoners van de locaties extra service op maat. Hely en Rockfield spelen namelijk in op de wensen van young professionals die deeloplossingen prefereren boven eigen bezit. Deelmobiliteit zal integraal worden aangeboden op alle locaties als vast onderdeel van The Cohesion; het co-living concept van Rockfield. Per locatie komen er deelbare (elektrische) auto’s, e-bikes en e-scooters.

Hely bij Tom talks Tech op PROVADA
Op donderdag 28 oktober om 11.30 uur zal Michael Baan, verantwoordelijk voor Business Development bij Hely, tijdens het beursprogramma ingaan op mobiliteitsoplossingen. En in het bijzonder die waarop bewoners van de locaties van Rockfield kunnen vertrouwen. Hij schuift daarvoor aan bij presentator Tom van ’t Hek op het Innovation Deck.

Beeld vlnr: Ingrid Staffhorst (CEO Hely), Michael Baan (Hely) en Moreno Monsanto (property manager Rockfield Real Estate).

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht