Industry Wire

Geplaatst door Vectra AI

Vectra AI benoemt nieuwe VP en CTO om leiderschap EMEA te versterken

Vectra AI, toonaangevend op het gebied van detectie van en respons op cyber threats voor hybride en multi-cloud ondernemingen, kondigt twee nieuwe benoemingen aan voor zijn EMEA-leiderschapsteam.  

Teppo Halonen is benoemd als Vice President van EMEA en Christian Borst als Chief Technical Officer van EMEA. Vectra’s nieuwe EMEA-leiderschapsteam zal nauw samenwerken met klanten en partners om beveiligingsstrategieën te ontwikkelen en hen te helpen bij het beveiligen van digitale transformatie- en cloudadoptieprojecten.

“De instroom van nieuw en vooruitstrevend talent is een bewijs van onze groeiende daadkracht in EMEA. We hebben aanzienlijke investeringen gedaan in onze technologie en sterke relaties opgebouwd met regionale partners. We zien nu een enorme kans om organisaties te helpen bij het veiligstellen van digitale transformatie- en cloudadoptieprojecten,” legt Willem Hendrickx, CRO bij Vectra, uit. “Door het leiderschapsteam voor EMEA te versterken, kunnen we nog nauwer samenwerken met partners om klanten te helpen cyberaanvallen  te detecteren en te stoppen.”

Teppo Halonen was voorheen Regional Director voor Noord-Europa bij Vectra AI, een functie die hij sinds juni 2020 bekleedde.

“Nu het aantal cyber threats op hybride ondernemingen groeit en de aanvalsmethoden steeds verfijnder worden, ben ik enthousiast om deze nieuwe rol op me te nemen en meer klanten te helpen bij het uitbouwen van hun cybersecurity,” licht Halonen toe. “Ik kijk ernaar uit om voort te bouwen op de sterke regionale allianties die we in EMEA hebben en samen te werken met een team van gelijkgestemden en geweldige mensen om dit te bereiken.”

Christian Borst beschikt over een uitgebreide achtergrond in cybersecurity en treedt toe tot Vectra als Chief Technical Officer voor EMEA. Hij wordt Vectra’s tweede EMEA CTO en werkt naast de huidige EMEA CTO Steve Cottrell. Christian werkte voorheen als Senior Manager & Head of Cyber Offense voor het Europese management consulting bedrijf AWK Group. Daarvoor leidde hij de cyber resilience strategie (preventie en verdediging) bij de Richemont Group – eigenaar van Cartier en andere luxemerken. Christian is Senior Fellow van de Corporate Information Security Roundtable aan de Bocconi Business School en bevordert op basis van zijn expertise sterke relaties binnen de cybersecurity community.

“Ik ben verheugd me aan te sluiten bij zo’n bruisend team van beveiligingsprofessionals om onze klanten te helpen hun cyber resilience te vergroten”, zegt Borst. “Ik kijk uit naar verrijkende uitwisselingen met beveiligingsleiders, waarbij we samenwerken om de antwoorden van morgen op het steeds veranderende bedreigingslandschap te definiëren.”

Over Vectra AI

Vectra® is toonaangevend op het gebied van detectie en respons op cyber threats voor hybride en multi-cloud ondernemingen. Het Vectra-platform maakt gebruik van AI om cyberdreigingen in real-time te detecteren in de publieke cloud, identiteiten, SaaS-applicaties en datacenters. Alleen Vectra optimaliseert AI om aanvalsmethoden te detecteren – de tools, technieken en procedures (TTP’s) die aan de basis liggen van alle aanvallen – in plaats van simplistisch te waarschuwen voor “afwijkingen”. Het daaruit voortvloeiende hoogwaardige signaal inclusief context stellen beveiligingsteams in staat sneller op bedreigingen te reageren en lopende aanvallen sneller te detecteren en stoppen. Organisaties over de hele wereld vertrouwen op Vectra’s cyberbeveiliging om te voorkomen dat ransomware, het in gevaar brengen van de toeleveringsketen, data diefstal, identiteit overname en andere cyberaanvallen gevolgen hebben voor hun bedrijf. Ga voor meer informatie naar vectra.ai.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht