Industry Wire

Geplaatst door Vectra AI

Vectra AI wint SC Media Awards Europe voor ‘Best Behaviour Analytics/ Enterprise Threat Detection’

Vectra AI, toonaangevend op het gebied van detectie en respons op cyber threats voor hybride en multi-cloud ondernemingen, is tot winnaar uitgeroepen tijdens de SC Media Awards Europa 2022. Een panel van security experts onderschrijven de prestaties van Vectra’s AI/Ml en haar Enterprise Threat Detection met een award en drie “highly commended”-benoemingen voor onder meer de klantenservice

“We zijn vereerd deze prijs van SC Media te ontvangen. Het is een erkenning te worden gezien als de leider in behavious analytics en threat detectie in ondernemingen. Vectra ontwikkelt security producten en helpt bij het filteren van de vloed aan security alerts en geeft prioriteit aan het onderzoeken van en reageren op echte aanvallen”, zegt Kevin Kennedy, SVP of Products bij Vectra. “We blijven aanzienlijk investeren in Security AI-onderzoek en -ontwikkeling om de meest betrouwbare en nauwkeurige informatie over aanvallen te leveren voor moderne hybride en multi-cloud ondernemingen. Ons doel is om securityteams te helpen cyberaanvallers de loef af te steken.”

Vectra werd daarnaast in meer categorieën dan elke andere leverancier als sterk aanbevolen vermeld. Het ontving deze onderscheiding in de categorieën ‘Best use of Machine Learning/AI’, ‘Best customer service’, en ‘Best security company’.

“Met zijn geavanceerde mogelijkheden om bedreigingen te detecteren en zijn duidelijke focus op het gebruik van AI om signalen van cybercrimineel gedrag op te sporen, was Vectra de logische keuze voor deze prijs”, zegt Paul Haywood, Group CISO bij Bupa. “In een tijd waarin ransomware, aanvallen op de toeleveringsketen en het kapen van bedrijfsaccounts aan de orde van dag is, is het van vitaal belang om aanvallen zo vroeg mogelijk te identificeren, zodat securityteams ze kunnen stoppen voordat er inbreuk gepleegd wordt.”

De winnaars werden bepaald door de redactie van SC Media met de hulp van de SC Awards co-voorzitters en juryleden zoals Joe Boyle, Joanna McDaniel Burkey, Kirsten Davies, Andrea Garcia Beltran, Amanda Finch MCIIS, Karl Knowles en anderen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht