Industry Wire

Geplaatst door zaak.shop

Webwinkel zaak.shop valt wederom in de prijzen bij de jaarlijkse FD Gazellen

De Groninger webwinkelketen zaak-shops.nl is wederom in de prijzen gevallen bij de FD Gazellen Awards. Deze prestigieuze prijs wordt jaarlijks door het Financiële Dagblad uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Het is voor zaak-shops.nl geen onbekend terrein, het is maar liefst de derde keer dat ze deze award in ontvangst mogen nemen.

“Het is de derde keer dat we de FD Gazellen winnen, dit is natuurlijk een kroon op het werk.” Aldus Adri Larkens, één van de oprichters. “We zijn een hecht team dat het afgelopen jaar relatief hard is gegroeid. Doordat het team is groter is geworden kunnen we efficiënter te werk gaan en dat heeft zijn vruchten afgeworpen.”

Niet alleen het aantal personeelsleden is gegroeid, zaak-shops.nl noteerde vorig jaar een respectabele klanttevredenheidsscore van 8.7, inmiddels is dit opgelopen naar een 9.2 op de bekende reviewsite Trustpilot. “Wat ons onderscheidt van andere webshops is dat we altijd actief meedenken met de klant, dit uit zich zowel bij het kiezen van het juiste product als bij het retourproces.” Aldus Quinten Eradus, verantwoordelijk voor de Marketing en Communicatie bij de Groninger internetwinkel.

zaak-shops.nl is een webwinkelketen met verschillende webshops gericht op onder andere klimaat, vrije tijd, huishoudelijk en interieur. “De focus ligt vooral op klimaat.” Benadrukt Jochem Mossel, de mede-eigenaar van zaak-shops.nl. “Van paraplu’s tot terrasverwarmers en warmtedekens tot ventilatoren, ons doel is om de klant het gehele jaar door te bedienen. Dit bereiken we met scherpe prijzen en snelle levering in zowel Nederland als België.”

De Groningse webwinkelketen staat bekend om de specialistische webshops. “We geloven erin dat je enkel een product kan verkopen als je er zelf ook daadwerkelijk affiniteit mee hebt.” Aldus Jochem Mossel. Toch heeft zaak-shops.nl onlangs een overkoepelende webshop gelanceerd met daarin alle producten van alle webshops op één site: www.zaak.shop. “Dit hebben we gedaan zodat klanten bijvoorbeeld een warmtedeken en terrasverwarmer direct vanaf dezelfde site af kunnen rekenen, hier was veel vraag naar en we geloven dat dit actief bij heeft gedragen aan onze groei.”

De uitreiking van de FD Gazellen zijn op donderdag 7 november in DNK te Assen.

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht