www.centralpoint.nl is klaar voor de toekomst met IPv6

www.centralpoint.nl is klaar voor de toekomst met IPv6

Vanaf vandaag is online aanbieder van computerproducten Centralpoint.nl als enige E-tailer in Nederland bereikbaar via het nieuwe Internet Protocol Version 6, ook wel genaamd IPv6.

Met het IPv6 gereed maken van het netwerk kan Centralpoint.nl de beperkingen en tekortkomingen van het huidige Internet Protocol Version 4 (IPv4) tijdig opvangen, via haar hosting provider Proserve B.V, een zakelijke Internet Service Provider uit Papendrecht, met een datacenter te Amsterdam en het nieuwe datacenter te Alblasserdam genaamd Dataplace.

Door technologie gedreven.
Directeur Brian Speelman van Centralpoint.nl: “We werken op technologie-gebied al jaren samen met de meest toonaangevende partners, niet alleen op de desktop website, maar ook op de mobiele website, en lopen altijd voorop bij het gebruik van de nieuwste en meest betrouwbare technologie, zoals nu ook met IPv6. Centralpoint.nl is een technologie gedreven bedrijf, sinds 2007 opgenomen in de Deloitte Technology Fast 50 en daarmee een van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. Het bedrijf biedt haar klanten altijd de best mogelijke technologische oplossingen en koopervaring op het web en mobiel.

Over Centralpoint.nl
Centralpoint.nl is een online aanbieder van computerproducten. Het bedrijf biedt consumenten, overheid en bedrijven meer dan 500.000 artikelen van ruim 2.500 merkfabrikanten. De website www.centralpoint.nl staat met 50.000 unieke bezoekers per dag in de top 6 van best bezochte ICT Hard- en software websites. Door een uniek geautomatiseerd systeem zorgt Centralpoint.nl voor levering binnen 24 uur tegen scherpe prijzen.
De omzet is van € 1 miljoen in 2002 gestegen naar een omzet van ruim € 50 miljoen in 2010.

Joop van den Ende en Hubert Deitmers hebben sinds 2008 een belang in Centralpoint.nl en zijn actief betrokken bij de groei van het bedrijf.

Over Proserve
Proserve is een zakelijke Internet Service Provider (ISP) en Applicatie Service Provider (ASP) waar de nadruk ligt op het leveren van kwalitatief hoogstaande dienstverlening met een persoonlijke benadering. Proserve richt zich op bedrijven waarbij internetconnectiviteit en internetdiensten van wezenlijk belang zijn voor de bedrijfsvoering. Proserve is opgericht in het jaar 2000, heeft haar hoofdvestiging in Papendrecht en is één van de vijf grootste Nederlandse Internet Service Providers.

Noot voor de redactie: Meer informatie is verkrijgbaar bij Marcel Joosten, bereikbaar op marcel@centralpoint.nl of (020) 347 23 25. Informatie over Centralpoint.nl is te vinden op www.centralpoint.nl/overons

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond.

terug