Industry Wire

Geplaatst door Xillio

Xillio groeit in november met 6 nieuwe medewerkers

Hilversum, 14 november 2016 – Xillio, leverancier van het Content ETL Platform, groeit door en dat heeft de afgelopen maand gezorgd voor de aanstelling van maar liefst zes nieuwe medewerkers op diverse posities. Bij de afdeling development vond de grootste personele groei plaats met twee ontwikkelaars en één tester. De groep consultants werd versterkt met twee nieuwe consultants en voor de afdeling marketing/sales werd een sales manager aangesteld.

Development

De ontwikkelafdeling is een broedplaats voor aankomende developers, waar veel studenten part-time ontwikkelen aan de Content ETL software. Zo ook Dwight Peters, student gametechnologie bij de Universiteit van Utrecht, die is toegevoegd aan het team. Hetzelfde geldt voor Thom Trignol, developer, die full-time in dienst treedt. De Fin Pauli Sievinen is per 7 november gestart als QA engineer.

Professional services

Jeroen Mak, deze zomer afgestudeerd aan de Christelijke Hogeschool Windesheim, studierichting Engineering, en Erik van Iterson, voorheen zzp-er en specialist in online media en webdesign, worden toegevoegd aan het consultancyteam van Xillio.

Sales

De afdeling sales voelt zich gesterkt met de komst van Edgar Kramer als sales manager. Edgar is afkomstig van Tools4ever en heeft diverse ervaring opgedaan in diverse salesfuncties. Naast traditionele sales wordt Edgar ook deels verantwoordelijk voor product development.

Rikkert Engels, oprichter en CEO van Xillio, zegt over de aanstellingen: “Ik ben ontzettend blij dat we in zo’n korte periode zoveel nieuwe medewerkers aan ons hebben weten te binden. De vraag naar onze connectors voor het integreren van verschillende contentbronnen neemt toe en om aan die vraag te kunnen voldoen is deze personele groei essentieel. Begin 2017 verhuizen we ook nog eens naar een nieuwe monumentaal kantoorpand in Hilversum. Daarmee hopen we nog meer mensen aan te trekken, want we hebben nog voldoende openstaande vacatures.”

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht