Industry Wire

Geplaatst door Yellowtail

Yellowtail Conclusion versterkt team met Paul van der Meijs

Vorige week is Paul van der Meijs bij Yellowtail gestart als Head of Innovation & Strategy binnen het team Wonen & Lenen. Paul is een bekende naam in de financiële sector. Hij heeft een uitgebreide track-record waar het gaat om het laten groeien van financiële dienstverleners door innovatie, digitalisering en strategische focus.

Paul is in zijn loopbaan maar liefst 5 keer (mede) verantwoordelijk geweest voor de bouw en introductie van een nieuw concept, waarbij innovatie van dienstverlening en optimale inzet van technologie altijd een rol speelden. De laatste twee ondernemingen die onder zijn leiding zijn gebouwd zijn Finzie en Hypotheek.nl. Bij Hypotheek.nl heeft hij per 1 januari zijn rol als directeur ingeruild voor die van commissaris. Ook bij de bestaande ondernemingen waar Paul leiding aan heeft gegeven – zoals De Hypotheker en Florius – stond vernieuwing en focus op de dienstverlening altijd centraal.

Matthijs Mons, Managing Director Yellowtail Conclusion: “We zijn ontzettend trots Paul te mogen verwelkomen in ons team. Hij is een visionair als het gaat om innovatie & strategie. Hij neemt een schat aan ervaring mee op het gebied van formuleren en implementeren van onderscheidende en concrete groeistrategieën. Zijn ervaring en inzichten in combinatie met de innovatieve oplossingen en diepgaande branchekennis van Yellowtail gaan ons zeker helpen onze klanten nog beter te bedienen.”

Paul van der Meijs vult aan: “Al jarenlang volg ik met veel bewondering de innovatiekracht van Yellowtail. Ook aan het succes van Hypotheek.nl hebben ze bijgedragen. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met onze klanten een bijdrage te leveren aan het realiseren van onze missie; het verhogen van de kwaliteit van het (financiële) leven van de consument.

Over Yellowtail

Yellowtail ontwerpt, bouwt en beheert al meer dan 18 jaar digitale en datagedreven softwareoplossingen voor de financiële sector. De missie van Yellowtail is het verbeteren van de kwaliteit van het financiële leven van de consument. De producten en diensten van Yellowtail helpen om consumenten te activeren, handelingsvermogen te bieden en vertrouwen te geven in het maken van (betere) financiële beslissingen. De focus ligt daarbij op het creëren van een ultieme klantervaring. Dankzij haar domeinfocus heeft Yellowtail ook diepgaande expertise van onderliggende bedrijfsprocessen, data en technologie, zoals robotics en machine learning

Dit artikel is een ingezonden bericht en valt buiten de verantwoordelijkheid van de redactie.

Deel dit bericht